mandag 14. oktober 2019

Kontaktpapir kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Les mer: Slik får du designerfronter på Ikea- kjøkkenet. Dekk dem til: Du trenger ikke en gang skru, du kan også endre uttrykket på de frontene du allerede har.


Tre eller laminatdører kan males. Er dørene folierte eller i høyglans kan det være vanskelig, men det finnes smart folie eller kontaktpapir som kan limes utenpå.

Selvklebende kontaktpapir finnes i en rekke farger og motiver. Du får for eksempel kontaktplast som ser ut som både marmor, tre og betong. Kontaktplast får du kjøpt i hobbybutikker som Panduro Hobby og flere steder på nett. Dekorplasten åpner for en rekke muligheter på hjemmebane! Bare se hva de har fått til i disse inspirerende.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Folie selvklebende 45cmx10m hos staples. Til slutt, salt og pepperbøsser fra IKEA pimpet opp med kontaktpapir i kobber.


Når de vurderer kontakt papir for kjøkken eller pantry hyller og skuffer, kan en nonstick papir holde hyller og skuffer ren og beskyttet uten klissete lim.

Denne kontaktpapir kan brukes til å dekke utallige overflater, men er ofte brukt for prosjekter på kjøkkenet. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Kjøkkenet er dyrt rom å pusse opp, men men små og enkle grep kan det se flunkende nytt ut.


Og ett av disse grepene kan være å male benkeplaten. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vi har oppdatert thanke.


Det er mulig at din nettleser ikke laster inn alle endringene med en gang, noe som kan føre til at nettsiden. Mange leiligheter eller boliger med videregående, utility-stil kjøkken har relativt små og gang-lignende kjøkken som kanskje ikke synes egnet til vanlig bruk. Hendige verktøy å ha tilgjengelig når du skal benytte deg av d-c-fix kontaktpapir er saks eller kniv, linjal eller målebånd og en nal av hard plast.


Alt dette finner du i jernvarehandelen og ofte i de butikker som har kontaktpapir. Underlag Underlaget du skal feste kontaktpapiret på bør være flat og fri for støv og fett. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse. Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk.


Siden en oljebasert lakk vil gulne med ti bør du bruke en vannbasert lakk som vil holde seg klar og pen.

Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg