tirsdag 8. oktober 2019

Tradisjonelle vinduer

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Nyprodusert vindu i gammel stil.


Hos oss kalles de for Snickarglädjes tradisjonelle vinduer og vinduer i gammel stil.

Hos oss finner du gammeldagse vinduer med sprosser og vindusdører med det samme utseendet og kvaliteten som de opprinnelige vinduene fra århundreskiftet og 20-tallet. Ingen grove eller fiktive detaljer. Størrelsen på våre tradisjonelle vinduer er oppgitt i modulmål, som måles i bredde ganger høyden og er angitt i decimetre (dm). For å finne ut hvilke moduldimensjoner du skal bestille til det nye vinduet ditt, måler du vindushullet der vinduet skal sitte.


Kan fremstilles av profiler fra århundreskiftet eller 20–30-tallet. Innvendig sprosse kan monteres i tillegg. For helårsboliger anbefaler vi sterkt et energiglass i den indre buen. Senker U-verdien fra til 8!

Ved ferdigmalt gir vi 15-års råteskadegaranti. Toppkvalitets plastvinduer er en god investering for de som ønsker å leve varmere. Våres plastvinduer og plastdører er de høyeste kvalitetsprodukter som hjelper deg med å spare varmen i hjemmet ditt. De er laget av sertifiserte materialer og oppfyller de høy­este europeiske og nordiske kvalitetsstandardene.


Nordic Design Plus vinduer er bygget på den tradisjonelle norske vindusdesignen. Vinduer er en svært naturlig del av våre liv, og vi legger knapt merke til dem. Har en U-verdi på ca. Vi anbefaler å bruke energiglass og argongass i isolerglasset, som senker U-verdien til eller 0. Sidehengslet vindu har et klassisk og tidsriktig utseende, med tradisjonelle hengsler som vises på utsiden.


En glassfasade ser stilig ut og gir boligen et luksuriøst uttrykk. Likevel er det en rekke utfordringer med slike vinduer. Først og fremst er det prislappen, der prisen er høyere enn tradisjonelle vinduer. Videre kreves det jevnlig rengjøring ettersom det er store flater og man raskt kan se når det begynner å bli skittent.


Vi har brukt Tonnes Snekkeri til vinduer og dører på flere hus på Myken ytterst i havgapet. Vi var på jakt etter krysspostvinduer i tradisjonell stil og som tåler mye vær. Vi har fått vakre vinduer , laget av godt treverk, perfekt sammensatt og et ekstra lag maling.


Billige Vinduer fra Skanva.

Få oppfylt drømmen om nye vinduer , uten at det koster en formue. Beregn din pris og bestill online allerede i dag. Frekhaug Vinduet er tradisjonelle norske vinduer med muligheter for selvrens, solskjerming og energiglass. Se mulighetene ved å skifte vinduer her! Vindusdører Vindusdører i gammel stil med sprosser.


Er vår koblede, utadslående standard-vindusdør. KLASSISK: Om du velger sprosser på vinduet ditt, vil du få det tradisjonelle utrykket mange er ute etter. Sprosser eller ikke sprosser?


For mange blir ikke et vindu fint før det har fått sprosser, altså trevirke som deler inn vinduet. Dette vendbare vinduet kom nærmest som en åpenbaring på husmødre rundt om i landet. Endelig kunne man på en rask og effektiv måte få rene vinduer. Vinduene leveres med standard karmdybde mm med 2- eller 3-lags glass. Framheim bygger videre på den funksjonelle og arealeffektive planløsningen til Framheim samtidig som boligen er gitt et mer moderne uttrykk med materialvalg som skiller seg ut, vinduer på gavlveggen og en forhøyet knevegg med vinduer gjør blant annet at du får en mye luftigere og lysere loftsetasje med flere møbleringsmuligheter.


Et tofløyet sidehengslet vindu består av to fag i én konstruksjon. Begge fag er hengslet på ytterkanten av vinduet. Dette er et klassisk og elegant vindu som passer til bolig og hytte.


Du kan velge mellom tradisjonelle hasper eller moderne vridere. Se flere bilder og priser her. Bykle Vindu har hovedkontor og fabrikk i Bykle og avdelingskontor med utstilling på Kirkenær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg