tirsdag 8. oktober 2019

Kurv engelsk

Eksempelsætninger kurv på engelsk. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. Vi har åtte oversettelser av kurv i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Da jeg var liten, bodde jeg i en liten by, og jeg husker det pleide å komme en mann syklende med en stor kurv med godterier i. Eksportrådet har alltid vært talsmann for forsiktighet, og vi advarer bedriftene mot å legge alle egg i samme kurv.


Jeg er egentlig tilhenger av at man skal legge alle eggene i en kurv , og så passe godt på den.

Oversettelse av ordet kurv fra norsk til engelsk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Oversættelse af kurv til engelsk i dansk- engelsk ordbog - Fleste oversættelser, helt gratis. Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. En kurve er en plan kurve dersom hele kurven ligger i et plan. En sirkel er eksempel på en lukket kurve.


En plan, lukket kurve som ikke krysser seg selv kalles en Jordan- kurve.

Den deler et plan i en innside og en utside. Vi har én oversettelse av kurv -i bokmål- engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Kontroller stavning og grammatik. BASKET står for Kurv. Norsk - Engelsk oversættelser.


Hvis du besøker vår ikke- engelske versjonen og ønsker å se den engelske versjonen av Kurv , kan du bla ned til bunnen og du vil se betydningen av Kurv i engelsk språk. Figur viser hvordan det for en slik kurve er mulig å lese av P-verdiene direkte. Mange sliter med å forstå hva som er sammenhengen mellom den vanli-ge sannsynlighetsfordelingen og den kumula-tive. Dette er enklere å forstå når man ser på en diskret fordeling. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til kurv.


Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å sparere dem med komma. Beregner ved regresjonsanalyse en eksponentiell kurve som tilpasser dataene, og returnerer en matrise av verdier som beskriver kurven. Ettersom denne funksjonen returnerer en matrise av verdier, må den skrives inn som en matriseformel. Hjelp gjerne til ved å legge til en definisjon. Aluminium kopper, emaljerte tallerkener, stål beholdere.


Betydninger av TBC på engelsk Som nevnt ovenfor, TBC brukes som et akronym i tekstmeldinger til å representere Toulouse kurv Club. Denne siden handler om akronym av TBC og dens betydning som Toulouse kurv Club.

Vær oppmerksom på at Toulouse kurv Club er ikke den eneste betydningen av TBC. På ei kuleflate vil ei geodetisk kurve ligge på ein storsirkel. Kurver på ei kuleflate vert generelt kalla sfæriske kurver.


Geodetiske kurver er òg definert for andre flater enn kuleflater. Dukkevogner til små dukker, mellomstore dukker og store dukker fra Brio, Britax og Baby Born. Ei glatt kurve har ingen spisse hjørne.


Vi har kombivogner, bagvogner, tvillingvogner, babyjogger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg