onsdag 30. oktober 2019

Rammer 61x91

Stort utvalg av Rammer 61xcm. Fraktfritt over 3kr. Sjekk ut Rammer 61x91. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Alle rammer har et solid pleksiglass som gjør dem slitesterke samtidig som de beholder den glassklare overflaten. Desenio tilbyr også hvite, svarte og lysegrå passepartouts som passer fint i de store bilderammene våre. De har målene 61xog rammer elegant inn ønsket motiv for et stilrent resultat.


Her har vi samlet alle våre rammer som passer bilder som måler 61x,cm. Disse rammene passer utmerket til de fleste plakater og postere. Enten du leter etter en flott ramme til soverommet eller stuen, så finner du den hos oss. Vi har noe for enhver smak.


Ramme i hvitt tre Ramme i hvitt tre til plakater på 61xcm. En lys ramme fremhever kunsten din på en elegant måte, og du kan enkelt kombinere de hvite rammene med alle motiver. Fronten er av tykk akryl, som er et lett og uknuselig materiale. Stilig bilderamme i gull til 61xplakater som du enkelt bestiller online.


Våre nette gullrammer til gode priser leveres raskt til deg. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x, 70x100.


Rammer 61x91

Kjøp billige rammer på Desenio. Sølvfarget metallramme, 61xSølvfarget metallramme som passer til plakater på 61xcm. Våre sølvfargede metallrammer har en tynn og elegant profil, og de ligger vakkert mot veggen. Denne rammen er utstyrt med pleksiglass, som er et lett, slitesterkt og uknuselig materiale. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. PH-neutral passepartout. Misfarver ikke motivet.


Kan også bruges uden passepartout, så der er plads til et større billede. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Her finner du rammene våre med målene 61xi forskjellige farger og materialer.


De store bilderammene våre har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere. De kan også utstyres med passepartout for å ramme inn plakaten din på en elegant måte. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design.


Rammer 61x91

Vores store rammer er af høj kvalitet og har en smart konstruktion, som gør det let at indsætte plakater. Billedrammer i formatet 61x,cm. I denne kategori har vi samlet fotorammer, som passer til billeder med målene 61x,cm.


Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Rammer 61x91

Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg