mandag 14. oktober 2019

Terrasserekkverk glass

Rekkverk i alle mål og farger produsert i Bergen. Se mer og kontakt oss her! Søk etter terrasserekkverk glass på den nye KensaQ. Ett glassrekkverk i høy kvalitet som holder i det lange løpet.


Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt.

Terrasserekkverk i vinyl Robust vedlikeholdsfritt terrasserekkverk laget av vinyl. Samtlige glass er laminert. Frostet glass - stk. Røkfarget glass - stk.


Kan benyttes alene eller kombineres med Tora terrassrekkverk uten glass. Over- og underligger i tre på 45xmm. Produsert i Nordisk gran.

Som medlem i vår kundklubb får du: Varje vecka bättre priser på utvalda varor i våra butiker. Veggfester til glass og håndløper gjør også tilpasningen enklere. Vi bruker 10mm herdet glass som standard.


Dersom du trenger laminert glass (fallhøyde over 5m) så har vi det i samme størrelser. Vi tilbyr også opalglass (frostet) eller sotet glass. Det er bestillingsvare. Vi levere glassrekkverk i klart, frostet og sotet glass i ulike størrelser.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Siri terrasserekkverk fra Palmako i tre og glass i ferdigproduserte elementer.


Kombiner glass og tre. Dersom du vil bevare litt av den gamle sjarmen, kan du enkelt kombinere glasset med et klassisk hvitt rekkverk i tre slik som på bildet. Glassrekkverk er supermoderne akkurat nå.


Vedlikeholdsfri vinyl. Vinylproduktene til Arnøy er et vedlikeholdsfritt og lekkert alternativ til tre.

Fordelene med vinyl er mange. Vi er en totalleverandør av rekkverk som baserer seg på salg til både det private og profesjonelle markedet. Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass , stål og aluminium.


Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (Tek10) til det private markedet. Pilkington Herdet Glass er herdet sikkerhetsglassog opp til fem ganger sterkere enn vanlig glass med samme tykkelse. Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg.


På disse sidene kan du drømme deg bort og hente inspirasjon. Skap ditt eget eventyr med utgangspunkt i vårt. Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg