onsdag 16. oktober 2019

Lage ditt eget deksel

Livstidsgaranti og Gratis frakt på alle varer - Kjøp nå! Velg din modell og benytt vårt unike designverktøy for å enkelt lage ditt eget personlige mobildeksel. Lag ditt eget deksel. Last opp dine egne bilder og legg enkelt til tekst, bakgrunnsfarge og clip-art.


Enten du velger dine egne bilder eller andre motiver, og uansett hvilken telefonmodell du har, betaler du den samme prisen.

Ikke gå glipp av muligheten til å lage ditt eget. Innred med personlige Lerretsbilder, med Foto på lerret kan du forevige dine beste minner. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner. Design ditt eget deksel!


Har du lyst til å skille deg ut med et stilig og annerledes deksel? Sett ditt personlige preg på mobilen med vår superenkle deksel-designer. Vi har et stort utvalg av modeller du kan designe et deksel til, og muligheten for tekst, bilde eller motiv er enda flere.

For mange mennesker er telefonen nesten deres kjæreste eiendel, og det er viktig å ha et ordentlig deksel til den. Deksler i eget design! Appen gjør det mulig å lage eget deksel på bare minutter, og det tar bare trinn å gjøre det: 1. Laster du opp et bilde du velger 3. Et lett deksel beskytter telefonen din mot støv, smuss og riper. Deretter laster du opp et bilde, sitat eller logo eller velger blant våre maler og mønstre.


Bestill raskt og enkelt et mobildeksel fra smarttelefonen din. Med Elkjøp Fotoservice er det raskt og enkelt å bestille ditt helt eget mobildeksel til smarttelefonen din. Masse eksklusivt design.


Et mobildeksel er en ypperlig personlig gave. Det kreves litt forarbeid for å få gaven til å bli helt perfekt, men dertil bli den desto mer kjærkommen og personlig - denne presenten viser tydelig at man kjenner hverandre godt. Alt av materiale i denne videoen kan kjøpes på Amfi Arendal! Hva trenger du: Gjennomsiktig mobildeksel Maling Glitter Gjennomsiktig negleakk __ Saks. Fleksibelt deksel som holder.


Bildet ditt trykt på tre kombinert med et spesielt stabilt.

Få lavet et sideflip-etui i kunstlæder med dit eget foto på. Her kan du lage og bestille t-skjorter og masse andre kule klær med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. Trendy mobildeksel inspirert av siste mote. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lekker lommebok i lær til og 5s.


Du bruker vel ikke et kjedelig kjøpe- deksel til telefonen din, gjør du vel? Så design ditt eget med bilde på her hos CEWE! Mange muligheter i størrelser, design og materialer.


Haha, sorry for den dårlige videoen, men jeg bare filmet det sånn at dere som ville vite hvordan jeg lagde dekselet får vite det! Få trykket et mobildeksel med favorittmotivet ditt. På Spreadshirts markedsplass kan du velge blant utallige motiver, fra hjerter og kroner til laglogoer fra fotball etc. Hvis du ikke finner noe som passer, kan du enkelt laste opp ditt eget motiv og få trykket det på mobildekselet.


Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. Dette materialet beskytter enhetene mot skade gjennom sin høye stabilitet, stivhet og slagfasthet. Når du skal designe dine deksler er det bare fantasien som stopper deg.


Heier du på Liverpool kan du lage deksler med Liverpool-logoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg