torsdag 3. oktober 2019

Strømmen trim og fysioterapi

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Strømmenklinikken er Romerikes største klinikk innen fysioterapi , manuellterapi og trening. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Strømmen Storsenter. Klinikken har også egen massør.


Hos oss kan du tegne treningsabonnement. Dette inkluderer trening i våre to komplett utstyrte treningssaler og oppfølging fra fysioterapeut. Yoga Strømmen Yoga Lillestrøm. Strømmen Trim og Fysioterapi har fått nytt navn og nye eiere.


Logoen er også designet av Pixelwork. Ditt velvære er viktig for oss og vi vil gjøre det vi kan for at du skal få en god opplevelse og. TRENINGSGRUPPER Vi har flere treningsgrupper: Mensendieck-gymnastikk, gruppetrening i psykomotorisk fysioterapi , bassengterapi og rygggruppe. Vi har fire fysioterapeuter og naprapat ved Gjerdrum Fysioterapi og Trening.


Med fire behandlingsrom og hyppig bruk av treningssalen er det full aktivitet hele dagen. Vær oppmerksom på at det kan være noe ventetid før du får time hos fysioterapeut. Tidligere arbeidsforhold: Rehabilitering, Tyskland Egen praksis i Skottland i år Glomma Fysikalske. STRØMMEN TRIM OG FYSIOTERAPI AS. Med Nåler, Løse Opp Muskler,.


Han jobber med hele kroppen, og ser sammenhenger som gjør at våre ansatte kommer raskere tilbake til jobb. I den forbindelse laget vi ny hjemmeside for dem. Det er god tilgjengelighet, og Christian strekker seg alltid langt for å tilfredsstille og ikke minst imøtekomme våre behov.


Elektronisk muskelstimulering for smertebehandling, rehabilitering etter skade og opptrening. Instituttet har fysioterapeut med driftsavtale med Molde kommune. Barn under og yrkesskadde har sin behandling fullt dekket gjennom HELFO. Etter det har hun arbeidet i privat praksis med driftstilskudd. Psykomotorisk fysioterapi En helhetlig tilnærming til kroppen der man blant annet vurderer forholdet mellom pust, holdning og muskulatur.


Nevrologisk fysioterapi Fysioterapi spisset mot nevrologiske plager. Dette kan for eksempel være prolaps, MS, parkinsons og en rekke andre tilstander. Har blitt tatt godt imot fra dag 1. Behandlingen jeg får hjelper meg i hverdagen og holder helsa og kroppen min vedlike.


Skjetten Fysioterapi tilbyr fysioterapi for alle aldersgrupper. Vi bruker kun skolemedisinske behandlingsprinsipper, og alle våre behandlingsformer bygger på vitenskapelige metoder som har dokumentert effekt. Våre pasienter kommer primært fra Skjetten og omegn, men vi tar også i mot pasienter fra hele Romerike. Lørenskog Fysioterapi og Osteopati holder til på Metrosenteret i nye lokaler med moderne treningssal og ulike grupperom.


Du må betale hele honoraret selv. Egenandeler og frikort gjelder ikke. Bjørvika Fysioterapi og Kiropraktor jobber for at du som pasienten skal få raskest mulig bedring.


Vi tilbyr rehabilitering og ønsker å gi en helhetlig behandling slik at pasienten skal føle seg godt ivaretatt. Hver pasient får et individuelt tilpasset opplegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg