mandag 28. oktober 2019

Taklampe retro

Kjøp taklamper hos Norges ledende leverandør av elektromateriell. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Handle raskt og enkelt på Ellos.

Stort utvalg av hjemmeinnredning! En stor taklampe – gjerne en pendellampe – tar seg for eksempel godt ut over middagsbordet. Retro taklampe for volt med integrert LED i en hvit finish.


Integrert LE estimert. Tekstiltrukket ledning. Vi har ett stort utvalg av taklamper inne, plafonder og hengelamper til enhver smak i alle prisklasser.


Det er jo ikke alltid like lett å velge riktig belysning.

Så derfor har du du alltid fri retur og 90dagers åpent kjøp hos oss. Klar til oppheng når sort eller hvit ledning og takoppheng er montert av kjøper. Hva er det som henger rundt i rommet selv om det ikke er noen der? Vi har taklamper i forskjellige stiler – som industriell, naturlig eller retro – slik at du skal finne lamper som blir godt selskap for møblene dine.


Retro Astra lampe fra The Home Decor Picker. Retro leselampe fra The Home Decor Picker. Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene. Klikk hjem din taklampe fra.


Finn laveste nettpris her. Retro svart taklampe er en utrolig flotte taklampen, klassisk, rå, lekker og nostalgisk på samme tid. Lampen er håndlaget og av.


Nisse nordisk design plantelys pulverlakkert retro. Selger retro : lamper: taklampe m. Figgjo (en m. limt hank) fat i keramikk lysestake i bronsje evt messing, Alicia design Denmark. Retro stil, men nyere.


Finn din drømmelampe hos oss i dag!

Taklampe i god stan vet ikke hvor gammel den er. Er du på jakt etter en ny taklampe ? Vi har et stort utvalg av taklamper til stue, gang, bad og soverom. Rimelig frakt og fri retur! Møbler og boliginnredning online. Bredt utvalg av vintage og moderne designmøbler av kjente merkevarer.


Gratis frakt over 9nok, prisgaranti og rask levering! Lys opp og dekorer et rom med taklamper fra Bohus. Velg hvilken stemning et rom skal ha og baser valg av taklampe på om formålet med rommet er funksjon som strikking og lesing, eller om formålet er å dekorere.


Hos Bohus tilbyr vi et bredt utvalg taklamper slik at du kan finne den perfekte lampen, basert på ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg