torsdag 17. oktober 2019

Rammeverksted oslo

Tegninger, kunsthåndverk, designartikler, skulpturer, smykker og bøker. Kan besiktiges i dag! Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Rammeverksted leverer også speil.


Det personlige møtet med kunden er alltid i fokus, vi strekker oss langt, og gir det lille ekstra. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer.

I vårt eget rammeverksted jobber vår erfarne rammemaker med å finne de beste materialene og rammene for din kunst. GRATIS hjemmebesøk: se kunsten på egen vegg før du bestemmer deg! Kvalitetsinnramming med rask levering, inntil rabatt.


Utmerket faglig ekspertise og lang erfaring har gjort Galleri Jtil et kjent og kjært kunst og rammeverksted også for mange utenfor bydelen. BGA Fotobutikk har nemlig eget rammeverksted som lager flotte rammer på bestilling. Vi holder til sentralt i Oslo på Solli Plass.


Dersom du har spørsmål vedrørende vårt rammeverksted eller annet, kan du kontakte oss på både mail og telefon. Vi ser fram til en trivelig prat. Profesjonell innramming og rammeverksted i Oslo Galleri Kollekt har eget rammeverksted midt i Oslo sentrum.

Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming. Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder.


Ta kontakt for tilbud. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer. Velkommen til mine nettsider!


Min gamle nettside var kunstpaanet. Bilder av utvalg vil bli lagt ut fortløpende. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo , vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål.


Vi kan hente og levere innenfor Oslo -regionen. Kom gjerne innom vårt rammeverksted i Østre Aker vei 24b, eller kontakt oss for et hyggelig tilbud. Glassmester Furulund på Lambertseter har eget rammeverksted , ta kontakt idag så finner vi fine rammer til dine bilder.


De syv første årene var vi nabo med Blomqvist Kunsthandel i Tordenskioldsgate i Oslo sentrum. Konservator lokalisert i Oslo , vi konserverer og restaurerer alle typer kunst. Galleri Tonne er norges eldste private malerikonservator.

Kunstgalleriet Det Gylne Snitt tilbyr sine kunder kunst fra etablerte norske samtidskunstnere som Franz Widerberg, Nico Widerberg, Gunn Vottestad m. Fri frakt i nettgalleriet ut desember. For at bestillingen skal rekke å komme frem før jul, burde du bestille senest 13. Hvis du vil ha faglig gode råd og kvalitet så kom innom Artifix.


Her kan du se noen priseksempler på innramming hos oss. Galleri og innrammingsbutikk på Sagene og St. Godt utvalg av norsk grafikk og rabatt på hver fjerde innramming på ellers gode priser.


Vi har rabatt på hver fjerde innramming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg