tirsdag 8. oktober 2019

Lamellgardiner pris

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Lamellgardiner i høy kvalitet! Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig solskjerming.


Kolleksjonen tilbyr et stort utvalg forskjellige lamellbredder, farger og tekstiler, samt ulik grad transparens. Farger og teksturer med personlig preg. Velg blant flere moderne farger, mønster og teksturer.

Velg en farge som passer til stilen og smaken din for et moderne, pent og funksjonelt uttrykk. Skaff deg effektiv solskjerming med lamellgardiner fra Princess i dag! Prisgaranti på lamellgardiner.


Finner du et lamellgardin av samme kvalitet billigere hos en av våre konkurrenter, gir vi tilsvarende pris med ytterligere rabatt. Les mer om vår prisgaranti - her. På BAUHAUS har vi lamellgardiner i forskjellige mål, og det vil ikke være noe problem å finne noen som passer til vinduene dine. Her får du lamellgardiner i sort, lamellgardiner i grått eller lamellgardiner i hvitt. Max bredde 690cm, maks høyde 400cm og maks areal 24kvm.


Be om pris på større bredder enn angitt i pristabell.

De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Vill du spara pengar? Välkommen till PriceRunner! Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Vår lamellgardin kolleksjon byr på et imponerende utvalg av tekstiler og farger.


Over år med fornøyde kunder. Du kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du søker. Se kolleksjonen av lamellgardiner her. Vi har Norges fleste og beste.


Pakken inneholder henger for å feste tekstilen til lamellskinne og bunnvekt. Stort utvalg på modeller og tekstiler. Gardinen kan enkelt justeres ned i høyde. Godt alternativ til hyggelig pris.


God finish, hyggelig pris. Manglet lameller, men fikk de på nærmeste butikk. Skal lamellgardiner gå helt ned til gulvet, for det er en radiator for fjernvarme som er under vinduet.


Jysk) eller skreddersydd uten oppgitt pris ). Her tilbyr vi dere å kjøpe skreddersydd innvendig skjerming til deres vinduer.

Produktene produseres helt etter deres ønske og lages ut fra de mål og valg dere ønsker. Alle produktene leveres direkte fra fabrikk til priser som er meget lave, her er ingen mellomledd og de fleste priser er markedets beste. Kvaliteten er meget høy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg