mandag 21. oktober 2019

Tapet nordisk stil

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Med sitt klassiske stripemønster er Adam et tapet som gir eleganse, ro og visuell harmoni til nær sagt. Den nordiske stilen passer godt på et soverom. Med stilfulle tapeter, møbler i naturmaterialer samt tekstiler i lin, skaper man enkelt et vakkert soverom. Bruk gjerne tapeter med to forskjellige mønstre, men med samme grunntone, og vips så har du et drømmesoverom! Mørke vegger med struktur av skinn.


Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene! Dekorative fugler og pressede planter i rammer, forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet. For en engelskinspirert stil kan du eksperimentere med å blande flere ulike blomstermønster.

Her finner du tapet i en spennende blanding av enkel og minimalistisk grafikk, med elementer fra den nordiske naturen. Nu vibrerar den nordiska stilen av starka färger och djärva mönster. Skapa en ny nordisk look hemma – här är de senaste trenderna inom färg, tyg och tapet. Piet Hein Eek- tapet – Stort udvalg i fototapet til bundpriser. Hans arbejde med tapetet bærer et tydeligt præg af vintage og nordisk stil sammensat i et smukt.


Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Spilepanelet Bølgen med sin myke form fra AG-Tre på en vegg tilfører rommet karakter og personlighet.


En lett tapet inspirert av natur snakker også godt til denne stilen. Kathrines beste tips for en nordisk stil i stuen – Det er lett å få til denne stilen , som heller ikke trenger å være kostbar å få til, sier Kathrine. Hold innredningen lett og luftig, og unngå å overmøblere, råder hun og legger til at dette er en stil som passer godt for dem som ikke har så stor stue.


Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her! Vidunderligt tapet med et frodigt og farverigt mønster - du kan se rabarber, stormhatte, iriser, løvefod og violer.


Her har vi brukt Jotun Hvitlyng på vegg, en lys dempet gulgrønn farge som harmonerer godt med den nordiske stilen.

Fantastisk retro tapetdesign. Rene, enkle linjer, duse farger og delikate materialer, inspirert av håndverk og tradisjoner. Vi har valgt produkter i duse blåtoner, hvitt og sølv inspirert av det rene, delikate skandinaviske uttrykket.


En del av produktene er basisprodukter som er fine å kombinere med interiør fra flere stiler. Less is more kjennetegner denne stilen. Hvis vi utelukker den viktigste regelen for å bruke tapet i skandinavisk stil , så innebærer det nektelsen å limme alle veggene på en gang til fordel for en enkelt.


Dette prinsippet er relevant for alle ferdige materialer, som er farget, uansett om det er tegning på dem eller ikke. Det kan være rart at have lidt dæmpede farver i et rum, der har til formål at skabe ro. Nordisk stil i soveværelset. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet.


Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg