mandag 1. oktober 2018

Plissegardiner bohus

Billigste på det norske markedet. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.


Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem.

Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Plissegardiner er fantastisk allsidige. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet. Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta.


Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp, og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk.


Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn.

Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Fordeler ved å velge plissegardiner. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet.


Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.


Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet.

Helt OK, om du passer på når du monterer. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Svært god dekorasjon vil sannsynligvis ha humør som beboere å en lykkeligere person. Familie dekorere kan gjøres nesten alle medlemmer av familien og kan være tilpasset mot design av den faktiske huset.


Få nøyaktige mål og gratis montering av våre fagfolk. Se vårt utvalg av enkel og dobbel plisse her! Stort utvalg persienner, plissegardiner , lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål.


Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Vi setter vinduet i fokus.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg