tirsdag 25. april 2017

Gammeldags kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Nytt kjøkken i gammeldags stil Her går praten livlig når familie og venner samles rundt det rustikke spisebordet. Kjøkkenet ble designet rundt det creme-fargede Smeg-kjøleskapet, og med et stort og røft spisebord har kjøkkenet blitt det nye oppholdsrommet. Helena og Tommy ønsket et kjøkken i gammeldags stil, med åpne hyller og panel.


Kjøkkenet skulle utstråle gamle dager, men samtidig trengte det moderne utstyr som vaskemaskin, ovn, stekeplater, kjøleskap og fryser.

Løsningen ble et kjøkken fra Kvänum med innebygde hvitevarer. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


Interiørarkitekten åpnet opp kjøkkenet og lot det gli sammen med stue og hall. Dette er et atriumhus, og nå får man kontakt med atriet straks man kommer inn i boligen. Det er en kvalitet i seg selv. I tillegg er det god kontakt mellom kjøkkenet og spisekroken, slik at den som lager mat ikke står alene ved kjøkkenbenken. Retro kjøkkenvekt er populært blant mange.


Selv om det i dag finnes en rekke alternativer innenfor digitale kjøkkenvekter er det flere som foretrekker.

Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Go gammeldags fiskegrateng. I dag fikk seerne velge om Wenche skulle lage kjøttkaker eller fiskegrateng. Det ble en klar seier til fiskegratengen! Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på.


Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull. Smelt smør , tilsett melk og sukker og varm opp til fingervarmt. Fersk gjær løses opp i litt av væsken, tørrgjær tilsettes sammen med melet.


De mer avanserte vektene lar deg bytte måleenhet, velge matvare og visse har til og med kaloriutregning installert! De eldre, manuelle kjøkkenvektene er klassikeren som alltid ser bra ut på kjøkkenbenken, Dulton sin retro kjøkkenvekt er perfekt for deg som liker det litt gammeldags. Et retro kjøkken er et gammeldags kjøkken som blir gjennomført i et tradisjonelt design med moderne funksjonaliteter.


Hos Schmidt gir vi deg muligheten til å sette sammen materialer og farger slik du ønsker det, slik at du kan skape den helt rette retro-stemningen til det nye kjøkkenet ditt. Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. Det landlige eller det tradisjonelle kjøkkenet oppleves ofte som litt gammeldags og romantisk i uttrykket.


Landlige kjøkken fra Drømmekjøkkenet finnes i mange ulike stiler, det handler bare om å finne den stilen som passer aller beste hjemme hos deg.

I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Det svarte kjøkkenet fra Copenhagen Square i det ellers lyse rommet gir et rolig utgangspunkt for parets innredning. Under overskapet har de hengt stålrør med kroker til redskaper og morfars musselmalte kopper. Bli med på en tur-retur reise til 30-, 40- og 50-tallet. Retro er rutete gulv, skråstilte overskap, skyvedører med lange teak-håndtak eller rette skapdører med.


Det finnes utallige muligheter, utallige stiler og det koster skjorta omtrent uansett hva du velger…! Men bad og kjøkken må man jo ha! Tekniske utfordringer.


Vi har bygget et nytt bad i gammeldags stil her på Skjeggenes. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. I kombinasjon med cafegardiner som på bildet blir de også flotte til kjøkkenet.


Ensfarget rød kant øverst. Uansett, dette er fantastiske vakre fliser og er mest benyttet i gang, hall, entre, kjøkken og bad. Flisene er 1 håndlagde og sement pigmentene ligger i et tykt lag på ca mm øverst i flisen.


Ved bruk blir dette fantastiske vakre fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg