tirsdag 18. april 2017

Digitale rammer

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Finn tilbud på produkter fra Intenso, Hama, Braun Photo Technik og mye mer.


Test av digitale fotorammer: På ramme alvor Slik ble et tulleprodukt allemannseie (VG Nett) For ti år siden var digitale bilderammer en fremtidsdrøm for spesielt interesserte.

I dag finnes de i rundt 400. Med en vanlig ramme bruker man jo rammen til ett motiv, mens en digital fotoramme kan brukes til så mange bilder man vil. Digitale fotorammer er både prisvennlige, pene og moderne.


Den digitale rammen blar selv gjennom bildene dine, og viser de fram etter tur – døgnet rundt. Du kan vise de frem i en forutbestemt rekkefølge eller i tilfeldig rekkefølge. Ta bildene med et digitalkamera eller smarttelefon og vis de frem på din digitale fotoramme. Vi har både små og store fotorammer, og selvfølgelig fotorammer med WiFi.


Mange plukker også ut de beste og rammer dem inn.

Kjøper du en digital bilderamme slipper du fremkallingen og kan ramme inn bildet rett etter at du har tatt det! I praksis er det snakk om små flatskjermer som viser digitale bilder, enten fra minnekort, minneplugger, nettverk eller andre kilder. Gå til Rammer og album. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Med en digital fotoramme kan du enkelt vise dine digitale bilder. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Noe for bestemor som har alt?


Enkelte rammer har også muligheten til å hente inn bilder trådløst, og noen til og med fra mobilnettet. Fotorammer lar deg vise frem de digitale bildene direkte fra kameraet. Størrelse med mer Når man kjøper digitale fotorammer er det selvfølgelig viktig å finne ut hvor man vil plassere dem. Tynn digital fotoramme som viser bildefremvisninger på den åtte tommer store skjermen.


Kan vise bilder fra SD-kort (opptil GB) eller USB-minne. Besøk oss i dag for å se vårt store utvalg. Handle enten i vår butikk eller online.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside.

Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Vi deler kanskje noen av dem med vennene våre gjennom å laste dem opp på Internett, men hjemme forblir de som oftest på datamaskinen. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former. Vi har til og med digitale fotorammer for deg som vil ha vekslende bilder.


Du finner garantert noe direkte i lagerhylla. Bestill dine fotorammer fraktfritt direkte online eller besøk nærmeste Lagershop. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg