tirsdag 11. april 2017

Plissegardiner opp og ned

Ett skjema - flere tilbud fra lev. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Flygende plissegardiner.

Plissegardiner er fantastisk allsidige. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner. Den kan trekkes både ovenfra og ned , samt nedenfra og opp. Den flygende plissegardinen er også kaldet UpDown plissegardin. Om du har stort eller lite vindu, rundt eller firkantet, avlangt eller rektangulært– plisségardiner passer i de fleste rom.


Trekk gardinene helt opp eller helt ned , eller samle dem så det ser ut som de svever midt i vinduet. Det er en gardin som man heiser opp , men i stedet for å bli rullet opp , er gardinstoffet plissert i mange små bretter. Trekkspilleffekten gjør at når du heiser opp gardinet, bretter stoffet seg pent sammen og tar minimalt med plass.

Du kan få plisségardiner til både store og små vinduer, i ulik bredde og i forskjellige farger. Plisségardiner fra Kid er enkle å montere, og kan festes både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Kid har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk.


Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Fordeler ved å velge plissegardiner. Velg blant over 1farger og tekstiler. Kan leveres med skrå topp- og bunnlist.


Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.


Ifølge kjøpsloven skal produktene ha års garanti og reklamasjonsrett. Leveres etter dine spesifikke mål. Alle Varia plissegardiner opp og ned leveres etter dine spesifikke mål.

Du kan finne videoveiledning i oppmåling av plissegardiner her. I øyeblikket sender vi varene dine innenfor hverdager. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Alle våre plisségardiner produseres av norske fabrikker under strenge kvalitetskrav og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (år). Markisehuset AS har beste kredittverdighet. Cordless plissegardiner.


Ingen betjeningssnorer i vinduet - En enkel løsning. En luksuriøs plisségardin med fokus på funksjonalitet og design. Opp og ned plisségardiner er en utspendt plisségardin og med trådløs betjening. Justeres trinnløst nedenfra og opp samt ovenfra og ned. Trådløse plisségardiner er med trådløs betjening, og justeres ved et lett trekk i bunnlistens håndtak.


LiteRise LiteRise er en plissegardin med et innebygget fjærsystem i overlisten. Gardinen går i sideskinner som gir smidig betjening og trinnløs plassering. Den er ikke festet verken oppe eller nede på vinduet, og kan derfor justeres ovenfra og ned eller nedenfra og opp. Du bruker bare gripelisten nede eller oppe på gardinen for å heve eller senke den slik du ønsker. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp , tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Og velger du bare å ha den som dekorasjon på deler av vinduet, tilføres interiøret særpreg og personlighet. Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk.


De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg