onsdag 5. april 2017

Nostalgisk kjøkken

Edel er en modellserie som stråler av nostalgi, romantikk og bestemors kjøkken. Skuffer og skapdører har speiler med fylling og profilering. Store tilvalgsmuligheter, som f. Kan det bli mer herskapelig enn dette?


I et lyst kjøkken med mye treverk, utgjør en skinnende blank og beksvart komfyr et lekkert blikkfang.

Denne er likevel nostalgisk i stilen og passer derfor perfekt sammen med innredningen fra Kvänum. Med disse små ordene åpner du kjøkkenet ditt for gode samtaler og kvalitetstid med familie og venner. Når du setter over vannkannen på induksjonstoppen, er det bare å vente til den klassiske fløytelyden minner deg om at vannet er ferdigkokt. Enkelt, nostalgisk og effektivt.


Er det ikke sånn du ønsker at kjøkkenet ditt skal være? Praktisk og nostalgisk innredning. Det landlige kjøkkenet har den riktige miksen av overskap og åpne hyller, skap med vitrinedører og gjerne noen frittstående elementer.


Smarte, litt gammeldagse løsninger som den integrerte bakstefjøla, viderefører vi rett og slett fordi det er veldig praktisk!

Det er orden i kaoset selv om. Kjøleskapet kan være en utfordring i et nostalgisk kjøkken. Vi ser jo på det som et nødvendig gode. Under oppussingsperioden har vi hatt maten i en liten kjeller under dette gulvet, men jeg må bare si at det var helt nydelig å få satt inn kjøleskap i god høyde og med lys! Så mye enklere enn å hente maten i noen poser under gulvet.


Et flott familie kjøkken er hjertet av hjemmet. Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken. Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier. Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside.

Nostalgisk kjøkken i hvit. Vi ønsket oss et landlig kjøkken. Et som minnet om de fra tidligere tider. Utfordringen var bare at vårt utgangspunkt var en nesten ny Ikea-innredning, forklarer Liv. Fra mørkt kjøkken til nostalgisk stil.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Det svarte kjøkkenet fra Copenhagen Square i det ellers lyse rommet gir et rolig utgangspunkt for parets innredning. Under overskapet har de hengt stålrør med kroker til redskaper og morfars musselmalte kopper.


Flott blandebatteri fra Italienske Crolla. Disse vektene er i god stand og deltar gjerne i julebaksten i år eller som pynt. Trines Hus og Hage: Mer nostalgi på kjøkkenetVi har jo fått nytt kjøkken i vår,. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbatterier som gir deg muligheten til å velge blandt de tidløse variantene til litt mer trendy eller tilbake til den nostalgiske stilen.


Nye og spennende overflater som kan kombineres med kjøkkenvaskene. Hansenkjøkken produserer høykvalitets innredning til kjøkken , ba hjemmekontor og stue. Vårt mål er å levere kvalitet i særklasse hvor presisjon og egenhet står sterkt i håndverkarbeidet.


Vi tilbyr alt fra de nyeste og innovative løsninger innen funksjonalitet og design. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale.


Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg