torsdag 20. april 2017

Jotex norge

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet.


Jeg la inn en bestilling i dag hos Jotex. Jeg har nylig flyttet til Sør- Norge , og jeg sjekket at adressen var oppdatert med ny adresse i systemet til Jotex , noe den var, men når bestillingen er sendt inn så kommer det opp at varene vil bli utlevert på mitt gamle utleveringssted i Nord- Norge !

Nei, varer kjøp på Jotex. Jotex har også nettsider i Sverige, Danmark og Finland. Abonner på nyhetsbrevet til Jotex for å få eksklusive tilbu de aller siste nyheter, samt trender og inspirasjon rett til din innboks. Jotex ønsker å tilby deg som en kunde et utrolig stort sortiment av ulike stiler til en bra og billig pris.


Her finner du flust av sofaer til hjemmet ditt. Sofaen er helten i stuen, og setter stilen for hele rommet. Handle trygt på jotex. Jotex er et svensk postordreforetak for tekstil og dekorasjon til hjemmet.


I nettbutikken finner du et stort utvalg av Gardiner, Sengetøy, Belysning, tepper, og møbler Du kan betale med faktura, dele opp betalingen i din egen takt, betale direkte i kassen eller velge postoppkrav hs Jotex.

Butikken er også sertifisert av trygg e-handel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Jotex er til for de som vil skape et personlig og vakkert hjem. Therese Lindgren fikk lage personlig innhold som promoterte Jotex sine forskjellige interiørdesign. Planen for sosiale medier inkluderte et blogginnlegg, en video, en Instagram Story og to Instagram poster.


Therese sitt innhold ble også eksponert i Jotex ’ egne. Jotex startet sin virksomhet for over år siden, den gang med gardiner som eneste produkt. I tillegg til gardiner tilbyr Jotex i dag også møbler, sengetøy, puter og pled blant annet.


Massevis av gardiner. Ettersom gardiner var – og er – en av Jotex fremste salgsvarer, kan vi jo først ta en titt på gardinutvalget. Jotex tilbyr betaling med Faktura, delbetaling i inntil måneder, postoppkrav eller direktebetaling med Visa og MasterCard når du bestiller din vare.


Du har to leveringsmåter for produkter fra Jotex. Du kan enten velge hurtig levering gjennom Ekspress24. Jotex samarbeider også med Better Cotton Initiative, som arbeider for å forbedre bomullsavlingene globalt, blant annet med tanke på redusering av vannbruk og plantevernmidler.


Dette er bare noen av prosjektene og samarbeidspartnerne Jotex er involvert i, og man kan lese mer om dette på nettsiden deres. Sammenlign priser på Jotex TREND Lysekroner. Det er tid for årets største salg.

Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Burde ha lest anmeldelser på Jotex før jeg bestilte en ny rullegardin fra dem. Om det var Jotex eller PostNord har ingenting å si da selve kundeservice hos Jotex er noe av det verste jeg har vært bort i. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, innomhus avløp, rustfri sanitær og rustfri innredning. Varemerket Purus har en sterk posisjon i det norske markedet – synonymt med høy kvalitet og sikkerhet.


Stort utbud av gardiner, sängkläder, mattor, möbler, dekoration och belysning. Inredning till bra priser hos jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg