mandag 17. april 2017

Danske designere møbler

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.

Nyt i bo serien er danskproduceret og bliver produceret på eget snedkeri i København. Vi støtter op om danske design møbler og værdsætter godt dansk håndværk, når det er bedst. Designmøbler er smukke kvalitetsmøbler, som tåler tidens tan og som kun bliver flottere med tiden – det er bl. Landet har lang tradisjon for design og produksjon av møbler - en tradisjon danskene er bevisst på og stolt av. Svært mange offentlige bygg i Danmark er innredet utelukkende med møbler laget av danske designere , og i nær sagt alle danske hjem finnes et dansk designprodukt.


Nyt i bo forhandler møbler og boligtilbehør fra danske designere såsom Hans J. Wegner, Børge Morgensen, Finn Juhl, Nanna Ditzel, Ole Wanscher og mange flere. Dansk design er et veletablert brand i hele verden, og det er ikke noen unntakelse for de klassiske møbler fra FDB. De store klassikere har i dag fått selskap av en rekke nåtidens designere , som har høstet stor anerkjennelse for deres design.

På Stockholmsmessen tidligere i år var fleksible møbler fremtredende, spesielt blant unge designere. Danske trendforskere tror fleksible soner vil få en sentral rolle i skandinaviske hjem i årene som kommer. Wanschers møbler er inspireret af de engelske møbelformer. Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd. Du får derfor en ærlig pris og års garanti.


Besøk oss i butikken i dag for se dansk design med eksellens forankret i arv, og med et ivrig blikk mot fremtiden. Oversigt over møbler fra ca. Bøger om dansk møbeldesign. Da danske møbler blev moderne, Per H. Den store danske møbelguide, Per H. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Begge er uddannet industriel designere fra Aalborg Universitet og har en potentialesøgende og behovorienteret tilgang til design.


De danske designere spændte bredt – både fra designer til designer og fra årti til årti.

De største klassikere spænder fra Kaare Klint og Børge Mogensens næsten primitive Safari- og Jagtstole til Arne Jacobsens rumaldermøbler med Ægget, Svanen og Dråben. For slet ikke at nævne Verner Pantons næsten outrerede værker. Sov trygt og godt ved Rådhuspladsen blandt dansk møbeldesign, der er skabt af de verdensberømte danske møbelarkitekter. De mere end 1år gamle vægge er klædt i dansk original kunst.


På værelserne og hvert et hjørne af hotellet vil du kunne glæde øjet med synet af enestående dansk møbeldesign og billedkunst. Bak møbelhåndverk ligger det en lidenskap for møbeldesign og respekt for kvalitet. Designerens ambisjoner er å skape møbler som er funksjonelle og estetiske, skape møbler som blir brukt og som tåler å bli brukt. Det bugner af nye danske designere , der kommer med nye, kreative og innovative indspark i boligverdenen. Vi har samlet af dem lige her.


Eller betragter på afstand som genstande med stjernestatus på den internationale designscene. Kendte som mindre kendte møbler af Finn Juhl, Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm er her, ligesom mere sjældne og hidtil ukendte designere også finder vej til vores forretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg