mandag 24. april 2017

Ferm living barn

Ferm Living Barn - Best pris i Norge! Finn laveste nettpris her. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Barneklær på nett - Babyshop.


Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn.

Håper du finner det du leter etter,. Kurv, Chambray blå, fra ferm LIVING. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray.


Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. LIVING trekker på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarm – dog med en særegen grafisk kant, som gjør hvert eneste produkt moderne.


Fantastiske produkter til både voksne og barn , og til alle rom! Moderne design med et snev av middelalderens sjarm i tråd med deres skaandinaviske designarv.

Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Coola danska ferm LIVING har byggt upp sitt varumärke på skandinaviska designtraditioner med en enkel, stilren estetik som ledstjärna, som de blandat med distinkta grafiska detaljer vilket resulterat i produkter som andas samtiden. Man trenger ikke å ha barn i hus for å like de lekne putene med ulike fargerike design på.


Velg mellom mange flotte stoler, bor benker og skrivebor i klassisk design med rene og enkle linjer. Her finner du flotte barnemøbler i tre fra ferm Living. Ferm - living - Ellos har et stort utvalg av lekebiler, dukker, lego, maskerade og utkledning og puslespill til barn i alle aldre. Handle enkelt online! Skandinaviske designtradisjoner, enkel estetikk og en særegen grafisk kant.


LIVING lager moderne produkter med masse kjærlighet. De har fokus på håndverk og velger økologiske alternativer der det er mulig. Produkter det er lett å falle pladask for med andre ord.


Plant box, sort, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Meget dekorativ med planter, men kan også brukes til for eksempel bøker.


Gratis frakt og levering innen dager!

Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Det pulverlakkerte metallet har en matt overflate som ikke tar opp for mye av oppmerksomheten i et rom. Stativet er montert med to messingskruer for en ekstra fin finish. Viser alle resultater ↓. Universet er enormt, og der er noe til både gutter og jenter – store og små. Du kan få alt, fra musikmobiler, bamser, puter, sengetøy, uroer, wallstickers og vakre tapeter.


Flott, skandinavisk design og god kvalitet kjennetegner dette merket. Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design. Fra den populære Ripple-serien til plantekasser, tepper og sesongens nyheter - alt med et grafisk touch. Så du trygt kan legge deg ne med god samvittighet.


Du får altså et sett sengetøy av virkelig høy kvalitet og til en meget rimelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg