fredag 28. april 2017

Kalkgrå kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn kalkgrå kjøkken nå på Kensaq.


Her kunne man like den eller de fargene man syntes var finest. Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone.

I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Frontene er produsert i eik, og med de mange kombinasjonsmulighetene er dette et spennende og innbydende kjøkken.

Leveres i klarlakk eller i standard malte farger uten pristillegg. Vi hjelper deg hele veien. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Huseby Agil Sirius er en kjøkkenmodell med enkle og stramme linjer, som kan tilføres mange uttrykk. Norges beste kjøkken.


Slik beskriver vi Huseby kjøkkenet enkelt og greit. Det eneste kjøkkenet på markedet i dag som leverer skrog i finer med heltre slitekanter. En fantastisk overflate som tåler å brukes år etter år. I tillegg kan forkanten på skrogene males, lakkeres, beises i nøyaktig samme farge som frontene til kjøkkenet ditt. Lykke til med valget, vi er veldig.


An all over vinyl wallpaper design, featuring a contemporary marble effect. Jeg liker jotun Elegant og tenkte det var en god farge til dørene. Vi ble ikke helt fortrolige med fargen Elegant mot svart kjøkken.


Kalkgrå er en varm, lys gråfarge som har rødt i seg. På skaspdørene inne på soverommene, er det malt kalkgrå som går fint til veggen. Kan denne brukes på dørene også, eller blir det kjedelig?

Spesialtegnet kjøkken. Alessandro tegnet et forslag for meg, og jeg er superfornøyd! Besøk en av våre showroom for en å se et kjøkken i din ønsket farge. Nydelig, lunt, koslig og samtidig lyst nok.


Tror det hadde passet fint på kjøkkenet ditt :) Klem fra Anette 21. Nå er det kalk som gjelder kommentarer. Annonse: Abonner på Rom123.


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Malingprodusenten Jotun har den siste tiden sett en klar vekst innenfor farger i interiøret. Disse er lyse farger som ikke går mot det gule.


Garderobe malt kalkgrå. Post navigation ← Previous. Min absolutte favoritt er den lyse gråfargen som heter Marble Light, fra Flügger.


Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst. Jotun Lady har også mange gode gråfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg