torsdag 6. april 2017

Beis til gulv

Vi er her for å bidra til ditt hjem Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


I motsetning til maling, som dekker gulvet fullstendig med farge, kan beis bevare treets naturlige variasjoner, samtidig som fargen endres. Den transparante behandlingen fremhever treverkets spill, slik at gulvet ser levende og friskt ut. Det er slett ikke så vanskelig å beise gulvet som mange tror.


Forarbeidet er viktig, også når du skal beise gulv.

Du kan oppnå et delikat og lekkert resultat om det gjøres skikkelig. Selve jobben kan være noe tidkrevende, men ikke vanskelig hvis du er tålmodig og litt nevenyttig. Beis til kledning skal du ikke bruke på gulvet ditt.


Blant både olje og beis finnes det også forskjeller i kvalitet. Får du fatt i en dårlig beis , vil den kanskje ha vanskeligheter med å trenge ned i gulvbordene og kun danne en film på oversiden. Dette vil slites og flasse av, og i så fall er nesten enhver olje et bedre alternativ. Start med å dekke til overflater og planter som finnes i nærheten av terrassen. Rengjør terrassen grundig.


Slip overflaten for å fjerne trefiberreisning og ujevnheter, så får du et mer behagelig gulv å gå på. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. På gulv med stedvis nedslitt beis , samt ved bytte av farge på beisen, anbefaler vi deg å bruke TREBITT Terrassebeisfjerner slik at underlaget blir mest mulig ensartet og for at treverket skal kunne trekke til seg ny beisbehandling.


Det gir deg det beste sluttresultatet. Trefiber-reising slipes lett vekk med slipbrett påmontert forlengerskaft. Den vanligste måten å farge gulvet på er ved hjelp av beis. Dette gir gulvet et flott utseende, men ingen beskyttelse, og gulvene må derfor etterbehandles med olje eller lakk.


Med TreStjerners Gulvolje fra Scanox får man både farge og beskyttelse i én operasjon. Det er fullt mulig å gå fra oljet til beiset, beiset til oljet, og fra beis til beis - med forskjellige farger.

Det krever bare litt forarbeide, men dette bør ikke ta mange timene, forteller Dagny Thurmann-Hoelseth i Fargerike til DinSide. Slik vasker du terrassen lettest. Gulv , vegger og tak fikk noen strøk med penselen og hytta ble som ny. Atmosfæren forandret seg over natta, forteller Tonning fornøyd. Fra et veldig lyst og til dels kaldt uttrykk, ble atmosfæren varm og rolig.


En interiørbeis gir en transparent, matt og naturlig overflate til panelveggene samtidig som man beholder trestrukturen. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Bjørg Owren ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI), understreker samtidig at man må bruke beis som er direkte beregnet for terrassebord.


Beis eller dekkbeis som er beregnet på veggkledning, skal ikke brukes på gulv. Gulvprodukter må ha helt andre egenskaper enn vegg, sier Owren. Låt betsen torka och lägg sedan på en klarlack så får du en mycket tålig och slitstark yta. Rör om betsen ordentligt innan användning samt då och då. Man kan til og med lakke et oljet gulv for ekstra beskyttelse, og gulvet vil likevel se ut som det bare er oljet, tipser Berthelsen.


Mindre vanlig er luting eller såpebehandling av gulvet. Lut brukes for å hindre gulning og gir ingen beskyttelse. Luter du gulvet , må du derfor etterbehandle med enten olje, lakk eller såpe. Fargen skumring fra Jotun trebitt er ikke så ille.


Dette er en beis , så da må gulvet lakkeres med mattlakk. Beis fører til mye jobb, men gulvet blir forholdsvis vedlikeholdsfritt i mange år hvis vi gjør et skikkelig arbeid og overholder tørketider (noe min tålmodighet ikke liker). Gulvet kan enkelt legges på eksisterende gulv , unntatt på tykke vegg- til -vegg-tepper. Med klikksystemet kan du legge gulvet uten bruk av lim.


Du starter i et hjørne og klikker på den nye gulvet. Dersom du har et tykt vegg- til -vegg-teppe, må du fjerne dette før du kan legge det nye gulvet. Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet.


Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje, male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv. Behandler du gulvet på en god måte, så vil du ha gulv i mange mange år fremover med å bruke osmo voks. Osmo sin voks kommer i mange forskjellige farger og er fult mulig å blande farger selv ved å blande ferdigfager.


Det andre alternativet som du skriver er jo å legge en beis først og deretter lakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg