fredag 7. april 2017

Lamper dansk design

Lamper i skandinavisk design fra Bolia. Kjøp på nett eller finn din nærmeste butikk! Utforsk det flotte utvalget og finn en designerlampe som matcher stilen til hjemmet ditt.


Mange forskjellige designs. God belysning setter sitt preg for er helhetlig interiør og skaper trivsel på kontoret.

Se vårt store utvalg av lamper i kjent design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.

Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Viktigst av alt er å kunne tilby et varierende sortiment, som bygger på lamper i høy kvalitet, vakker design og gir den nødvendige inspirasjon til det kommende lampekjøp. Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk. Her finner du lekkert dansk design fra Louis Poulsen, Le Klint, Gubi og Verpan.


I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning. Opplev alle de flotte danske lampedesignene og la deg inspirere med alt fra det klassiske og tradisjonelle bordlampene til nye og eksperimenterende lamper. Formen er enkel, men materialet er annerledes.


Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe.


Behov for ny innebelysning? Finn dine nye lamper hos ⇒ Designbelysning. WATT A LAMP er lampedesign på dansk. Vi har taklamper, vegglamper og gulvlamper. Slutt med kjedelige lamper !

Watt A Lamp er designet i Danmark og har et design som vil bli solgt på verdensbasis. Designet inneholder en stor hilsen til, og respekt for, dansk designs historie og tradisjon. Supercones design er inspirert av naturens former. Det minimalistiske uttrykket er en tydelig hilsen til den danske og skandinaviske tradisjon innenfor innredning, design og formgivning. Gjennom enkel og vakker design vil de skape en innbydende atmosfære som påvirker mennesker og rom.


Målet er å designe for å forme lys. Det er tidløse lamper som har holdt seg i trendbildet gjennom mange tiår. Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt. Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende.


Hos Designovation forhandler vi design lamper og belysning i topkvalitet! Fri fragt og prisgaranti! Muuto, Gubi og Tom Dixon. Noidoi Design Studio Michele De Lucchi Nicolai Wiig Hansen Michael Geertsen Norm.


Halo Design - lamper til gode priser. Smarte eksklusive design lamper som giver en fed belysning Vi er din lampeforretning online med de laveste priser på designer lamper. Dansk design ikke pakket ut, kun ene lampen for bilder her. Bruker halogen pærer som følger med til hver lampe.


Og gjøre dem om til fantastiske design og praktiske kunstverk ved å variere former, farger og materialer. Jeg koser meg når jeg finner spennende lamper og nye design , jeg håper du også kanskje får litt inspirasjon til å se på lamper som ikke bare en kilde til lys, men som en naturlig del av dekorasjonen i et hjem. Med lamper i imponerende skandinavisk design kan du nyte god belysning og samtidig spre eksklusivitet i hjemmet.


Hos Bolia har vi flotte og stilrene lamper for enhver smak – og helt sikkert en lampe som enten gjør boliginnredningen din komplett eller gir den et ekstra piff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg