tirsdag 11. april 2017

Sokkel kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. En sokkel på kjøkkenet er viktig – både i forhold til å stabilisere kjøkkenet samt sørge for at elementene på kjøkkenet ditt er i vater. En kjøkkensokkel har også vesentlig betydning for designuttrykket, som absolutt ikke må undervurderes. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig.


Se alle mulighetene her!

Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå. Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier.


Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. En fast sokkel giver dit køkken et flot og elegant finish. Vælger du at få en fast sokkel , har du mange valgmuligheder i forhold til materialer og udtryk.


Du kan vælge at få lavet en sokkel i samme materiale som dine fronter, du kan vælge en anden farve eller fronttype, eller du kan vælge at få lavet en sokkel i aluminium. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.

Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. MAXBO har profilert fotlist og sokkellist med ulike profiler og dimensjoner. Kjøp på nett eller i butikk. Sokkelbein og dekksokkel. Grandekjøkken monteres med justerbare sokkelbein og dekksokkel.


I en tid da kjøkkenet brukes til koselig samvær med venner og familie, må kjøkkenet fungere. Vår kjøkken -darling er oppdelt i kjøkkenserier og har sin egen unike historie. Montering av kjøkken.


Du kan montere kjøkkenet selv, men det krever presisjon og tålmodighet. For det første, må du sørge for at sokkelen er helt i vater, hvis du lager benkene på en sokkel. En skjev sokkel påvirker hele kjøkkenet , og du kan risikere at dørene blir skjeve og at skuffene ikke kommer til å kjøre slik de skal. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet.


Bygg ditt eget kjøkken Et kjøkken bør være praktisk og organisert.

Vi hjelper deg med råd og alt du trenger for en ny kjøkkeninnredning. Du kan planlegge og designe kjøkkenet ditt ved hjelp av vår byggeplanlegger. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.


Vi ønsker å gjøre jobben enklere for deg, bruk våre guider og tips for et godt resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg