fredag 21. april 2017

Persienner 50 cm

Kjøp online og spar penger. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Bestiller du på mål får du også muligheter for å velge flere farger, flere ulike “systemer” for å heve og senke gardinen, ulike bredder og tykkelser på lamellene og valg mellom aluminium, tre og bambus. Nå er jeg blitt mester i persiennekutting!

Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil!


Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. Den er enkel å montere og tar liten plass. Vi har også plisségardin som passer til verandadør. Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-.


Sammenlign pris med oss!

Lamellene glir tilbake til sin utgangsposisjon uten å sette merker. SkiVis veibeskrivelse. När du handlar online kan du alltid välja att få din beställning levererad hem, till arbetet eller var som passar dig bäst. Trepersienne hvit med standardmål. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Hvit persienne i aluminium fra Debels Twist-serie. Aluminiumspersiennen er et populært og praktisk. Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. E-50M utvendige persienner med flat lamell ( mm) har både høy funksjonalitet og estetisk design som ivaretar fasadens særpreg. Samtidig beskytter den interiøret for solens stråling. De flate lamellene gir minimal pakkhøyde. En sterk plastbelagt styrewire, mm diameter, besørger en sikker og funksjonell bruk over lang tid.


Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha.

Uansett hvor mye eller lite lys du vil ha i rommet, gjør innvendige persienner det mulig å kunne se ut, når du måtte ønske det. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Da kan du bestille på mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg