mandag 10. april 2017

Tapet salg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet.


Tapeter fra Ellos til bra priser. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.

Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Shop enkelt online hos Ellos. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. På leting etter gode salgskupp?


Velkommen til vårt salg hvor du finner designvarer fra kjente skandinaviske varemerker til svært gunstige priser. Husk at antallet er begrenset og at det er mange om benet!

Vi har alt innen maling, tapet , vindusfolie, tepper, belegg. Du som kunde kan føle deg 1 trygg når du handler hos oss. Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett. Velg fra et bredt utvalg av motiv, som alle er nøye utvalgte og trykkes etter din bestilling.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi forhandler alt i tapet , selvklæbende folie, wallstickers og fototapet. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet.


Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg