torsdag 18. september 2014

Fargevalg kjellerstue

Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg. Huset ligger sørvendt nært havet og det er noe skog rundt. Pengene ble lagt i gulvene og vinduene, så møblene måtte koste minst mulig. Sølvkommoden og bordet er nytt. Møblene er laget i India, og gjør mye for rommets eksotiske stil.


Fargevalg kjellerstue

Resten er ting familien hadde fra før eller fant, men som fikk nytt utseende med maling. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Montèr på Raglamyr har guidet meg på fargevalg av vegger, tak og gulv. Etter mange år med krittvite interiører, er det mange som føler for å sette litt farge på tilværelsen.


Som kjellerstue flest er den ganske mørk, men til sommeren skal vi få satt inn større vindu. Men om en farge er fin hos meg, trenger den ikke være det hos alle. Hvis du er så heldig at du har kjellerstue i huset ditt, så vil du nok sette pris på disse interiørtipsene. I denne smarte videoen viser interiøreksperten Bryn Lucas oss sine beste tips til deg som har kjellerstue i huset ditt. Se også ekspertens tips til deg som har et lite baderom i. Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue , med mange.


Da kan man skape sammenheng og ro ved å benytte et enhetlig material- eller fargevalg. Fargevalg er også viktig. Med like pen overflatebehandling som i hovedetasjen samt ordentlig belysning, kan du få en kjellerstue som fullt og helt føles som en del av ditt boareal. Akkurat som man har en tendens til å male små rom hvite, males ofte kjellere i hvitt for å få nok lys.


Kjellerstue uten kjellerpreg 11. Siv liker ikke kjellere, og synes heller ikke særlig om kjellerens lille husdyr edderkoppen. Derfor tok det tid før familien innredet underetasjen i huset. Da de gjorde det, ble det bevisst brukt materialer vi ikke forbinder med kjellerstuer. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Vel, jeg ville aldri malt et lite rom hvitt. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Taket er plater som vi maler hvit.


Det liker jeg bedre enn bred panel så det blir bra. Det er lagt gammeldags tynnpanel. Holder på å innrede en liten kjellerstue og trenger litt råd og tips for at det skal bli et innbydende og koselig samlingssted for familiens yngste. Skal fungere som et sted hvor de kan se TV, spille TV-spill, dataspill og ellers ha besøk av venner. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg