tirsdag 23. september 2014

Rullegardin barn

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Smarte og praktiske rullegardiner.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene.


Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.

Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Gardiner på barnerommet er både fint og praktisk. Vi har et stort utvalg barnegardiner som passer perfekt inn på barnerommet. Barnegardinene vaskes som regel på eller grader, men sjekk vaskeanvisningen på produktet du kjøper. Som medlem i Initiativ for Etisk Handel og med Miljøfyrtårn-merking er våre gardiner for barn laget både med tanke på etiske hensyn og miljøhensyn.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Det er nok det viktigste punktet for å gjøre et valg du blir fornøyd med på sikt. Hvis du vil ha flere egenskaper til samme vindu, kan du velge å kombinere flere gardintyper – for eksempel både rullegardin og lengre draperingsgardiner.


Materiale og tekstil Visuelt kan gardiner gjøre mye med et rom, og farger og mønster kan skape mye liv. De fleste tekstilene kan vaskes. Den “demper” også vinden som en levegg, men er konstruert slik at den slipper vind igjennom slik at den ikke “blafrer”. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.

Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser.


Forskjellen er at rullegardinen kan rulles helt opp, slik at lyset slipper skikkelig inn. Rullgardiner sikrer privatlivets fred og tillater samtidig at du kan lukke sol og dagslys ute når du ønsker det. Velg den løsningen som passer ditt kjøretøy og. IKEA - FYRTUR, Lystett rullegardin , trådløs, batteridrevet grå, Du kan kontrollere persiennene trådløst for å tilpasse lyset eller skjerme mot innsyn, alt etter hvilken aktivitet som foregår i rommet. Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig.


Batterilader er inkludert. Alltid gode tilbud og rabatter. Som tilvalg kan den utstyres med et nytt paterntert fjærsystem kalt Softraise. Det er en revolusjonerende fjær som gjør at gardinen heves elegant opp. Autostopp kan også velges, noe som gjør at gardinen stopper på eksakt samme sted hver gang – hver gang.


Med Softraise fjær gir den også en barnesikker rullegardin , uten snorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg