mandag 8. september 2014

Arkitektkontor trondheim

Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Legg inn anbud gratis hos oss!


Super bilferie i Trondheim med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Arkitektkontor i Trondheim Main menu. KVADRAT arkiteker AS i Trondheim tilbyr arkitekt- og interiørtjenester.


Vårt arkitektkontor består av arkitekter og en interiørarkitekt med bred erfaring innenfor. Arkiplan er ikke lenger et eget arkitektkontor , Vi er kjøpt av Asplan Viak AS, med alle prosjekter og ansatte, og har fra 1. Kontakt oss gjerne hos Asplan Viak! Se kontaktsiden for mer.


Adresse Havstein Vestre Gård Statsråd Krohgs v. Følg oss i sosiale medier.

Plan, arkitektur og landskap. Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner. Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Trondheimsporten Landemerke ved innkjøringen til Trondheim E. Ditt lokale arkitektkontor i Trondheim.


Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum. Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet. Våre ansatte består av seks arkitekter, to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom. Fra venstre: Jens Bjørnsta Mari Synnøve Gjertsen, Tom Teulon, Diana Espinosa, Siri U. TAG trenger seniorarkitekter!


Parken blir den eneste av sitt slag i Trondheim , og vil bidra til å rette fokus mot Sluppen, og den interessante og innovative utviklingen i den nye bydelen. I dag har Pir II to sidestilte kontorer i Oslo og Trondheim. Vi dekker alle fagområder og prosjektfaser som skaper morgendagens arkitektur, inkludert arealplanlegging, prosjektledelse, landskapsarkitektur og interiørarkitektur.


Prosjektene utvikles i tett dialog med oppdragsgiver. I våre prosjekter forutsetter vi tett dialog med bruker, utbygger og myndigheter. Domestic Transfer er en forenklet reisemåte for passasjerer som skal reise videre i Norge fra utlandet.


Pir senteret, Trondheim Kontorbygg 20. Rate Terrasse, Trondheim Terrassehus med 1leiligheter 12.

Frostaveien Trondheim Kvartalsgjenoppbygging Kommunalt senter for hjemmebasert omsorg roms sykehjem omsorgsboliger loftsleiligheter 8. Pirbadet i Trondheim Samlet programmering 12. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hans Thiis Møllers gate 11. Sivert Dahlens veg 10. ARKITEKTKONTOR AS Nyhavna (Scenario revidert utgave) Pir AS, 06.


Oppdaterte fjernvirkninger, flyfoto og nærvirkning for Kobbes gate med høyere bebyggelse (etg) ytterst på Transittkaia og ved Lademoen stasjon (Rom eiendom). I tillegg formidler vi arkitektstillinger. Trondheim Kino har saler som gir deg det beste av film, underholdning, kunst og eventyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg