fredag 5. september 2014

Ramme 15x21

Ramme 15x21

Vores klassiske aluminiumsrammer er produceret i Italien og har en mat, sort overflade, som giver et eksklusivt og tidsløst look. Vi har valgt at sætte mm refleksfrit plexiglas af høj kvalitet i vores rammer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Ramme 15x21

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Dekorative rammer til bilder og plakater.


Ramme 15x21

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Som man kan se av utvalget vårt, finnes det mange ulike former på rammer.


Det betyr at man kan ha forskjellige typer rammer ved siden av hverandre, i stedet for bare kvadratiske eller ovale for eksempel. Rammer i mange størrelser. Pris kr 8Kvantumsrabatt. Fin hvit ramme som passer i alle miljøer. Focus ROCK 15xArt.


Flott ramme i svartlakkert tre som passer i alle miljøer. Se hele vårt utvalg av 15x-kort, som både kan brukes som anledningskort og som små postkort. Her finder du vores fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 15xcm. Disse rammer har billedforholdet 5:og passer perfekt til billeder i et A5-format, hvilket er et glimrende format til væggen eller de billeder, du ønsker at placere på en flot skænk, enten alene eller sammen med rammer i andre størrelser. Fin ramme i sort eller hvit som passer i alle miljøer.


Kan henges på vegg og settes på bordet. Rock er produsert i ekte tre og leveres med ekte glass. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder. Fraktfritt over 3kr. Prisen på rammene er uten plakat, så husk å legge den plakaten du ønsker, i kurven.


Vi sørger for å ramme inn plakaten din. OM RAMMERNE Våre klassiske rammer er produsert i Italia og har en eksklusiv og tidløs look. En ramme omkring et billede, er ofte med til at sætte prikken over i´et og udstille billedet flot og rammen passer til alle vores flotte postkort.


Ramme 15x21

En mørk ramme kan være flot på en lyst væg, som på den måde kan give lidt kontrast i indretningen, mens en lys ramme eller træramme kan se godt ud på en væg med mere farve. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Det er jo nok mere et kort end det er en plakat, men du kan faktisk købe en ramme i lige præcis den størrelse og så hænge den op på væggen.


Materialet er fyrretræ med sort folie udenpå. Aramme i sort Måler 15xcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg