mandag 29. september 2014

Mørk grå tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.

I serien Wall finner du ensfargede tapeter med eller uten mikromønstre til tapetsering av hele rom. Mørk grå Stor stjerne Non-woven. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Sjekk gjerne våre tapeter. På tide å gi veggene nytt liv med nye tapeter? En QuickUp- tapet (non-woven materiale). Lett å tapetsere, limes direkte på veggen.


Den produseres med hensyn til vårt miljø, tåler å bli vasket med såpe og vann og har en høy lysekthet.

Tapeten er produsert i Sverige. En nydelig glansfull tapet i kombinasjon med brun grov tømmervegg. Fantastisk kontraster og farger. Lykke til med stylingen gleder meg til å se hva du har funnet på:) Nå som jeg er inne på soverrom viser jeg likegodt litt soverromsinspirasjon. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Mønstertilpasset: Rett cm. Match med tapeten Smilla når du vil ha nøytrale vegger i kontrast til mønstrede tapeter. For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør mørk grå stue i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien stue.


En mørk og mystisk grå nyanse.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg