onsdag 17. september 2014

Borge no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Velkommen til Borges nettbutikk! Her kan dere bestille alle våre varer.


I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer.

Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Vi bistår bedrifter, privatpersoner, sameier og stiftelser. Borge tapet som du ikke finner her?


Våre kunder består av privatkunder, offentlige etater, forretnings – og bedriftskunder. Fornøyde kunder er den beste markedsføringen! Vi har flere faste kunder blant våre oppdragsgivere. I forbindelse med Borg bispedømme sitt 50-årsjubileum inviterte vi kirkemusikere i Borg til å bidra med en salme per prosti for å synliggjøre det rike kirkemusikalske arbeidet i bispedømmet.


Det har blitt en kjempesuksess, som vi nå marker med stor konsert i Domkirken!

Husk at det serveres varm havregrøt på morgenen på Borg vgs. Vår miljøarbeider Pål står i glasshallen frem til kl 8. IF Borg har gjennomført dugnad for Grennland Friteater, også i år. Dugnadsarbeid rundt oppsettningen har alle lag i Borg deltatt i. Takk for bidraget og takk for dugnaden.


Dagens innehaver er tredje generasjon. Et musikkorps med janitsjarbesetning fra Fredrikstad i Østfold. Mange av våre klienter har benyttet våre tjenester i flere tiår. Målet vårt er å skape gode og minneverdige musikkopplevelser for både publikum og medlemmer.


En av Norges ledende leverandører innen interiør. Bilder,møbler,lysestaker hos oss finner du det meste til hjemmet. Skolen har velutstyrte klasserom, et nytt vitenskapsrom, hvor elevene blant annet får jobbe med programmering og et flott bibliotek. Hos AMFI Borg finner du de kjente kjedene godt blandet med de unike butikkene.


Totalt butikker i Østfolds mest spennende senter. Vi benytter skytjenesten Office 3med OneNote klassenotatblokker som digitale arbeidsbøker i de fleste fag. Vi drifter også Husøy Golfklubb.


Vi er en del av Baderingen! I vår butikk finner du over 350mmed blant annet utstillinger fra de ledende leverandørene i Norge.

Korntørker, gjødselspreder, kantklipper, tilhenger, plenklipper, flishogger, kornsilo. Hedmark, Trøndelag, landsdekkende. Borg -Bygg utfører arbeider både som hoved- og underentreprenør.


Han ble berømt for sine humoristiske, musikalske én-mannsshow.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg