fredag 19. september 2014

Hvit dressbukse

Fin stretchkvalitet med fint fall. Dressbukse i normal passform med avsmalende ben. To innfelte lommer med skjult glidelås. Se sesongens damebukser på ZARA online.


Hvit dressbukse

Stretch pants fra Gustav er en lekker ettersittende dressbukse i grått. Den har en klassisk fasong med sidelommer og fine detaljer som strass langs siden av bena. Denne sesongen skal buksene være myke og behagelige, med snøring, lommer, tekst, trykk og bokstaver. Buksen er elastisk, middels høy på livet og er ankel lang. Oppdag de nyeste trendene innen damebukser.


Pent til hverdags, skinny, palazzo og baggybukser, kortebukser og leggings. GRATIS LEVERING FOR BESTILLINGER OVER 2KR. Det har vært store svingninger når det kommer til buksetrender opp gjennom tidene, og i tillegg til motebildet, avgjør også yrke, anledninger og interesser hvilke bukser en dame har i sin garderobe. En dressbukse gir en klassisk og profesjonell stil, mens en skinnbukse gir en mer røff og edgy look. Velg mellom skreddersydde dressbukser, chinos og klassiske bukser i nøytrale nyanser eller kraftige farger.


Hvit dressbukse

En ankellang dressbukse i crêpet, vevd kvalitet med høy midje og skjult glidelås i den ene siden. Fra jobb til fest, vi har den perfekte dressbuksen for din garderobe. Når kong vinter melder sin ankomst, går for en stilfull og varm dressbukse i ull, gjerne i fiskebein- eller stripet design dersom du vil skille deg ut fra dine endimensjonale kolleger.


Sommerlig og friskt blir det om du velger hvite bukser. Og med klassikeren chinos er du velkledd og samtidig avslappet både til hverdag og fest. Denne ikoniske buksemodellen som har sine røtter i det amerikanske militæret er manges favoritt. Hos Dressmann finner du dressbukser og finbukser i mange størrelser og varianter.


Cargo, jumpsuits, sweat pants, slengbukser. Se vårt store utvalg av bukser og finn din nye favaritt! Gjeldende pris kr 349. Ikke tilgjengelig Jeg vil ha det!


Laget av: Polyester, Elastan Farge: Hvit Produsent: So Sexy Paris Vaskeanvisning: Vaskes på grader PS! Flott dressbukse med sleng. Sort dressbukse med tilhørende vest og hvit skjorte. Skal du derimot på et mindre formelt arrangement, er en enkeltspent svart dress med en hvit skjorte perfekt. Kjøpt på Cubus for ca.


Hvit dressbukse

Dropp slipset, svarte sko, dokumentmappa og andre businesseffekter. Kaller venner og nattelivet, passer de fleste dresser som har en enkel knapp. Bytt ut den stive skjorta med en t-skjorte og hold stilen enkel og stilig. Et par pene bukser, som f. Bytt ut de joggeskoene du bruker i hverdagen, den formelle hvite skjorten med en lekker blondebluse, og du har fort et lekkert og feminint antrekk. Match har et variert utvalg jeans og ankelbusker i forskjellig material som superstretch med behagelig passform.


Finn din favorittbukse hos Match.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg