onsdag 3. september 2014

Arkitekt trondheim

Søk etter arkitekt trondheim på den nye KensaQ. Legg inn anbud gratis hos oss! Bestill online og spar opptil ! Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike typer bygg og interiøroppgaver.


Vi jobber på alle plannivå, fra utredninger og overordnet planlegging til arbeidstegninger på byggeplannivå.

Følg oss i sosiale medier. KVADRAT arkiteker AS i Trondheim tilbyr arkitekt - og interiørtjenester. Firmaet drives av sivilarkitekt MNAL Connie Hendseth, som er bosatt i Trondheim , med sentral godkjenning som ansvarlig søker og prosjekterende for arkitektfag.


Jobber grundig og effektivt, med kunden i fokus! Tilbyr arkitekttjenester til konkurransedyktige priser. Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum.


Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet. Workshoppen har som hovedmål å gi studentene byggerfaring, og alle byggverkene tegnes, prosjekteres og bygges av studentene selv.

Med lang erfaring og høy kompetanse tar vi både små og store oppdrag. Det som prever våre løsninger er fremtidsrettet kreativitet og faglig styrke. Adresse Havstein Vestre Gård Statsråd Krohgs v. De skal også være flotte å se på, og ikke minst: fungere både en trøtt mandag morgen og en festlig lørdag kveld.


Miniseminar med Norkart og lønningspils 11. Arkitekt i Trondheim. Norkart og TAF inviterer til kombinert lønningspils og et miniseminar om digital byggesøknad og nye kartløsninger for 3D - onsdag 20. Ditt lokale arkitektkontor i Trondheim.


Vi utvikler ideer og gode prosesser for alle typer bygninger, byrom og steder. Fra start til ferdigstilling. Uansett størrelse på oppdraget er målet å lage funksjonell arkitektur med særpreg og god atmosfære. I våre prosjekter forutsetter vi tett dialog med bruker, utbygger og myndigheter. Det er viktig å kunne kombinere alt dette under utvikling og bygging av nye bygninger og anlegg.


Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f. Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Web Agenta for Nytteverdi AS.

Powerhouse Brattørkaia er Norges største nybygde plusshus og vil gjennom driftsfasen generere mer energi enn det som ble brukt til produksjon av byggematerialer. I dag har kontoret medarbeidere, herav arkitekter , en interiørarkitekt og en sivilingeniør. Kontoret ble etablert 17. Vi påtar oss alle typer oppgaver innen arkitektfaglig prosjektering og arealplanlegging. Ett spørsmål klarer ikke arkitekter og ingeniører å bli enige om.


Er det best å bare åpne vinduene om du vil lufte ut en bygning? Prøvekaniner for nullutslippsteknologi. Forsker Ruth Woods forsker på et eksperimentelt energieffektivt hus bygget på NTNU-campus. Når hun tenker på forskningen sin, tenker hun ofte på ett enkelt fotografi.


La oss finne potensialet i din tilværelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg