torsdag 18. september 2014

Lystett plissegardin

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Trådløs og lystett plisségardin. Passer fint til små og mellomstore vinduer. Les mer under Beskrivelse.


IKEA - SCHOTTIS, Lystett plisségardin, mørk grå, Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Kan enkelt klippes til ønsket størrelse. Enkel å feste til vinduskarmen, uten boring. Den mørkleggende plisségardinen vil få best feste på et jevnt underlag.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Lystett plissegardin

Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken.


I en plissegardin med dobbel tekstil vil også trådene mellom topp og bunnprofil være skjult. Kjøp plissegardin i standard størrelser i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre butikker. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Spesielt godt egnet til soverom for mørkelegging. Plissegardin duette lystett trådløs 130cm. Duette tekstile er en tekstil uten noen synlige hull hvor trekksnorene går i midten av tekstilen. Dette gir en god mørkleggende effekt.


Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. Leveres med kombibeslag for feste i tak og på vegg. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Les om produktet og se bilder i galleriet her.


Lystett plissegardin

De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere. De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet.


Her passer det perfekt med lystett rullegardin. Rullegardiner fra Duotex og har enkel betjening, de er lystette og er enkle å tilpasse i bredden ved montering. Blendegardiner kan også være en god løsning på disse rommene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg