fredag 12. september 2014

Kreative lagnavn

Sjekk eksemplene under og send oss dine navn. Hei, eg trenger et nytt lagnavn til mitt lag på Managerleague. Er det noen som kommer på noen, tar inn forslag med opne hender! Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling.


Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Forslag: Less talk, more pancakes! The eliminator eliminators The killer killers The Guys The Girls The Wizards!


Vi er ett lag på åtte damer som har meldt oss på dytt. Jeg har fått æren å finne lagnavn , og aner ikke hva jeg skal finne på. Jeg skjærer det bort, og jeg kommer fra (og lever i) tykkeste ribbeland. Det er nok ikke HELT god latin, men vi er flere som gjør det, så du er ikke alene med.


Etterlyser kreative navnevalg – Foreldre kan gjerne være mer fantasifulle og kreative når de velger navn til barna sine, mener språkforsker. Her får du oppskriften på hvordan du kan lage nye navn. You must to continue.


I verden finnes det millionvis av fotballag, og alle disse har selvsagt et lagnavn. Det er derfor ikke unaturlig at noen av disse navnene er morsomme, med vilje eller ikke. Vi skal her ramse opp de lagnavnene vi synes er morsomst i fotballverdenen. De har – i likhet med over 32. Eliteserien Fantasy-spillet, der de i regi av VG skal konkurrere.


Når danne sin egen liga eller team, er det ofte opp til lagets medlemmer til å komme opp med navnet til sitt team. Counter-Strike: Global Offensive-lag. Girl, I want to treat you like my favorite Pokemon: put you in a confined space until I need you, and send you to the hospital when necessary. Trenger hjelp fra folket.


Vi er noen kompiser som skal samles i en forening. Dere blir delt inn i lag som er utstyrt med et nettbrett som blir lagets verktøy. Når aktiviteten settes i gang, er det på tide å lage en strategi.


Trøndelag skal bli Europas mest kreative region. Merkelappen kreativ klistres foran trauste begrep slik at de med ett fremstår som trendy. Vi har fått kreative yrker, kreative bransjer, kreative næringer og kreative regioner, for ikke å snakke om den kreative klassen, den kreative økonomien og den kreative tidsalder.


Morsomme firma navn – Humorinnlegg10. Som kaptein på laget er det mitt ansvar å komme på et morsomt navn til laget vårt og jeg trenger hjelp av noen kreative hjerner. Blant lagene er Trygve Grans Skiskole, et lag som sitter på et stambord i hjørnet, hvor NM-pokalen ruver i midten.


Kreative lagnavn og trofaste deltakere. Dere har kanskje en lagnavn på plass også? Bli med jenter og gutter under og over fra hele distriktet. Nattcup i volleyball og fotball 20.


I volleyballturneringen spilles det MIX. Altså gutter og jenter sammen på lag. Merk påmeldingen med lagnavn , antall spillere og en lagansvarlig kontaktperson.


Konkurransen går ut på at dere får utdelt en rekke råvarer og et tema, og derfra gjelder det å lage den beste maten #127828;#129369;#127836; Dommerpanelet vil bestå av. Deltagerne har kreative navn på lagene sine. Noen kan ikke dy seg og lager navn som henspeiler på Larviks kulturelite. Et lag kaller seg Mille Vanilli Treschow, fordi de ble startet samtidig som byens rikeste kvinne, Mille-Marie Treschow, giftet seg med sin Stein Erik Hagen. På jakt etter navn til deres russebil eller russebuss?


Sliter du med å finne navn til ditt russekjøretøy? Det første som bør være på plass. Hvis en klubb stiller med flere lag i samme klasse så ønsker vi at disse lagene lager litt kreative lagnavn. Eksempler er VestbyVikings etc.


Hvis det ikke skrives opp lagnavn på påmeldingsskjemaet, så vil lagene få navnene Vestby Vestbyosv. Gameweek ble i går kveld avsluttet med en klassiker av et oppgjør når Manchester United tok imot Arsenal, det endte 1- og nok en gang noterte Aubameyang seg på scoringslisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg