onsdag 17. september 2014

Maxbo persienner

Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Persienner som passer fint til små og mellomstore vinduer Legg i. Høyde og bredde kan man justere selv, men for kapping i bredde trengs det tang for justering av persienne.


Ta gjerne kontakt med MAXBO Kundeservice hvis du likevel ønsker varen bestilt inn til ditt varehus.

Huntonit kostemalt panelplate er en ferdigmalt veggplate i hvit Perlestaff. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute. Utvendige persienner Visste du at huset ditt varmes opp når solstrålene treffer vinduene dine?


Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. Hos UNIG finner du persienner i bl.


Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.

De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! Gode priser på gardiner hos Ellos. Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer.


Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert). Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt.


God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt. Her har vi butikk, produksjon og verksted.


Vi har en stor interiørutstilling. Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet.


Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen.

De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Utvendig persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og er den mest effektive formen for solskjerming (gir laveste avskjermingskoeffisient).


Markiser og solskjerming fra Fasadeprodukter AS holder høy kvalitet. Bestill en gratis befaring på våre nettsider og motta uforpliktende tilbud! Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming. Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Maxbo flex – for små og store prosjekter Ved å opprette Maxbo flex får du enkelt oversikt over varekjøpene du gjør.


Søknad om Byggekonto med tilhørende kredittkort forutsetter kredittvurdering. Har sett litt på utvendige persienner og zip-screens, og kunne tenkt oss dette på de fleste vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg