fredag 5. september 2014

Foringer kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter.

Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Skal sette opp to foringer på den ene siden av kjøkkenet, mellom veggskap og murvegg og benkeskap og murvegg. Sjekket monteringsanvisningen for dekksider men den viser kun hvordan de festes når de brukes som dekksider.

Hos MAXBO finner du foringer og vindusbrett når du skal skifte vindu på huset. Kjøp på nett eller i butikk. Gesimslist, lyslist og dekkside til kjøkken. Sett prikken over i-en på kjøkkenet ditt med dekksider og dekorlister.


Og kanskje den viktigste tingen å passe ekstra på når du monterer ditt eget kjøkken er benkeplaten. Dekksider brukes på enden av en rad med kjøkkenskap. Det er veldig viktig å måle benkeplaten på forhån og forberede dekksider og foringer , råder Lægreid.


Hvis du ikke ønsker å demontere ditt gamle kjøkken selv kan du bestille demonteringstjenester fra våre samarbeidspartnere via oss. Vi anbefaler at du ikke demonterer ditt gamle kjøkken før ditt nye kjøkken har ankommet og du har sjekket at alle delene er på plass. Kjøkkenet installeres innen to uker etter levering.


Plassering av foringer fremgår også av tegningen fra forhandler. Standard høyde til overkant benkeplate er cm. Vær oppmerksom på høyden til frittstående komfyrer, oppvaskmaskin og kjøleskap med kjøletopp over.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Trenger du hjelp til montering av kjøkken , finner du våre monteringsveiledninger på nett her. Jeg tror følgende kan være lurt: overskapene, foringer for å fylle åpninger, eventuell oppforing til tak, benkeskap, foringer for å fylle åpninger (det er lettest å få de på plass før benkeplata legges på), benkeplater og til slutt høyskap. Helt til slutt kommer eventuell foring ved høyskap. Nå begynner snøen å smelte litt så da er jeg sånn smått igang med byggingen igjen :) Denne og forige helg satte jeg inn det meste av foringer i vinduer i hytten samt at jeg gjorde meg helt ferdig i stue og kjøkken.


Jeg har også fått gjort mye på Badstuen de siste helgene og der gjenstår kun gulvbordene. Eksempelvis kan du velge et kjøkken som er flatpakket, da har du allerede spart inn mye, og dersom du skrur sammen skapene selv kan du spare inn enda mer. Både Ikea og HTH har etterhvert fått et bra utvalg på flatpakket kjøkken , så dette er absolutt noe å vurdere.


Monteringen av skapene kan også gjøres selv. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


Du finner mer informasjon under Kjøkken på IKEA. Hvis du skal ha et høyskap, monterer du først en dekkside på det. Jeg vil isåfall helst lime fast til foringen og ikke til taket.


Feste foring mellom overskap og tak – Overskap dekkside. Materialer som er til overs etter montering av IKEA- kjøkken gis bort. Bruk tape ved saging av foringer , ventilatorhylle etc.


Og neste gang vi skal pusse opp kjøkken , så har vi masse erfaring i. Tips for ekstra trygghet i fuktige miljøer. Foring fuges i alle hjørner og mellom list og foring med monteringslim e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg