tirsdag 23. september 2014

Kule funkishus

Kule funkishus

Ni kule ferdighus for flatt terreng. Flatt tak er tilbake for fullt i husmarkedet, og nå er det ferdighusene som er inpirert av funkis-stilen. En bit av toppen Fordelen med konseptet er for øvrig at arkitekten slipper å forholde seg til nye byggherrer hver eneste gang et hus skal bygges og at kunden får en bit av skandinavias beste arkitekter. LES OGSÅ: Frisk opp kjøkkenet uten å blakke deg. Kjøkkenet er de ekstra fornøyde med.


Kule funkishus

Passivhus i massivtre – min lillesøsters kule funkishus Postet den 16. Ferien i år endte på sørlandet hos min lillesøster og hennes familie. Urbanhus – moderne funkishus og funkishytter!


Funkishus og funkishytter. Vi kaller stilen vår moderne funkis. Drømmehuset Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Alle soverom har egne bad og huset har en flott takterrasse.


Vi hjelper deg hele veien. Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Klikk på bildene for å se mer.


Vi vet at medlemsorganisasjonene venter i spenning på et nytt system for å administrere kursene sine. Den er så klassisk og samtidig så god å sitte i. Den har fått den beste plassen i huset, ved vinduene som går fra gulv til tak i stua. Jeg falt for at det var funkishus ved sjøen i Bærum.


Kule funkishus

Moderne hus og funkishus. Det er kult at huset har så mange vinkler, samtidig som det er stramt. Sjiraffer er kule dyr. Hør bare her: I tillegg til å være verdens høyeste pattedyr, kan sjiraffer gå flere dager uten å drikke vann.


Faktisk enda lenger enn selveste ørkenens skip, kamelen. De sover i gjennomsnitt under en halvtime i døgnet, og kan vaske ørene med sin egen tunge! Forresten: Vet du hvilken ukedag du er født på?


Vurderer du ferdighus? Hos Blink Hus kan du velge mellom mer enn vakre ferdighusmodeller i høy kvalitet. Se våre hus, bestill katalog eller ta kontakt! Når du skal bygge hus er det mye å tenke på og mange valg du skal ta.


Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper, både eneboliger og. Eksjöhus gir deg moderne arkitekttegnede ferdighus i Norge. Som husleverandør og husprodusent av en rekke hustyper og husmodeller får du svensk kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg