torsdag 25. september 2014

Montere markise selv

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. En terrassemarkise kan være tung, så det er det viktig å sjekke underlaget før montering.


Har du trevegg bør du forsikre deg om at treverket ikke er råttent eller morkent, og at det er i stand til å holde oppe en markise.

Det absolutt sikreste er å montere markisen i stenderne, da skal det holde uansett. Men det norske klimaet er samtidig et stort problem for markisene mange steder. Her er noen tips til deg som ønsker å montere solskjerming selv. Jeg kan egentlig ikke så mye om markiser, men for lenge siden så jeg at de solgte markiseduk på Stoff og stil, og da tenkte jeg at det måtte være mulig å skifte selv. Som tenkt så gjort (om enn noen år etter jeg tenkte det første gang).


Om de ikke selger duk i rett bredde og du må legge den opp selv så blir det noe mer knot, men dere har jo gamleduken som mal. Må regne med at en moderne symaskin ikke klarer dobbelt av denne duken, prøv uansett ikke uten jeansnål da en vanlig nål fort vil brekke. Er det noen som selv har ettermontert en somfy motor i en markise ? Er dette overkommelig.

Montere motor i markise. Alle markise -firmaer monterer markiser. Om mark-isen senere skulle falle ned eller ikke fungerer som den skal, har du garanti på arbeidet.


Hvis du gjør monteringen selv har du ingen garanti. Eventuelle elektriske installasjoner må utføres av elektriker. En markise monterer du selv.


Vi mener at du ikke trenger besøk av en selger for å måle opp hvor stor markise du trenger. Hos oss finner du derfor priser på våre markiser på vår nettside. Mål hvor stor markise du trenger, finn din markise hos oss og monter din egen markise selv når den kommer.


Hvordan det er mulig? Vi gikk til noen av Europas største produsenter (samme som våre konkurrenter får sine varer fra) og fjernet mellomleddene. Dermed får du skygge for sola, ly for regnet eller holder varmen på en kjølig sommerkveld. Med andre ord er det mange gode grunner til å montere en markise. Men det er ikke likegyldig hvordan du monterer markisen.


En stor og tung markise som trekker i veggen under vindbelastning, kan lage store skader på huset hvis den ikke er montert. Med det medfølgende tilbehøret kan du betjene markisen. Du kan altid frit vælge at montere din markise selv – og ellers vil vi rigtig gerne hjælpe dig godt på vej.


Hvis ikke du har mod på at gøre det selv , eller hvis du bare gerne vil være på den sikre side, så har vi nemlig kompetente montører, der står klar til at sætte din markise op for dig. Levering av Swingline markise.

Scandic Markiser leverer i mange norske byer og steder. Ta kontakt for å se om vi kan levere Swingline markise til deg. Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Utvendige persienner er effektiv solskjerming, som bidrar til et godt inneklima, samtidig som den hindrer varmetap, slik at man sparer energi.


Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen. Markisen gir deg mulighet til å sitte ute selv i typisk norsk sommer med regn og ustabilt vær. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Vi har over 1ulike duker!


Trenger du ny markise ? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Spesialbraketter for markiser i solid lakkert aluminium, som kan festes til både skrå og rette overflater. Velg den som passer best til din bolig.


Forleng sommeren med markise på terrassen Markiser defineres i kategorien solskjerming, men den gir vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. Thule omnistor 50hvit markise campingvogn bobil veggmontert. Nå kan du endelig få en Omnistor markise montert direkte på din Hobby og Campingvogn!


Med sin solide utførelse er dette et ypperlig alternativ til fortelt. Her finder du et stort udvalg af Fiamma markiser til campingvognen. Velg mellom elegant og tidsriktig solskjerming til terrasse, skyvedør, balkong, vindu og skråvindu.


Du trenger ikke å montere selv , da vi leverer og monterer fiks ferdig. Stavanger Markise og Persienne Fabrikk kan rådgivning, og vi hjelper deg å finne den beste løsningen for din solavskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg