onsdag 10. september 2014

Retro blå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. LADY Perfection Takmaling.


ROSTI MEPAL SERVERINGSBRETT RETRO BLÅ 39X27X5CM.

Serveringsbrett Retro blå med høy kant i robust melamin fra Rosti Mepal. Server frokost på sengen, bruk det for å bære servise, mat og drikke fra kjøkkenet til terrassen, eller server f. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå.


Hvilke farger passer til blått ? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått , sier farge-eksperten.

Kjøp Proklima USB bordvifte Retro blå online hos BAUHAUS. En liten, blå USB bordvifte fra Proklima. Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg.


En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling , gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Oslo er også lekker til gylne bruntoner, retro teak og gyllent treverk for å nevne noe. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Gi din panelovn og ditt interiør et løft med Clip On glass for Nobø og Dimplex panelovner med. Vannbasert akryl frost effektmaling for dekorasjonen av noe hard overflate. Den spesielle lyse effekten oppnås på transparente overflater. Påfør liten mengde av frost maling med skum børste, og la det tørke i timer. I sommer måtte huset på Stalheim få et par nye strøk med maling (eller oljedekkbeis for å være korrekt).


Først ble huset skrapet og vasket.

Fargevalget falt på ‘Lillesand hvit’ på veggene og ‘Duggblå’ (denne fargen er nærmere grå enn blå ) på hjørnekasser og vindskier, vi er godt fornøyd med valget. Gi interiøret ditt et løft ved å endre designet på din panelovn med en stilig Retro Blue clip-on glassplate for både Nobø- og Dimplex-ovner. Blå er fargen flest oppgir som sin yndlingsfarge. Marineblått har vært en del av motebildet i flere år, nå sprer det seg til interiør.


På trendpalettene finnes blått fra de helt lyse, svale fargene til de helt dunkle. Her er nyanser for enhver stil: landlig, retro , lux ller klassisk. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen.


Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg