onsdag 24. september 2014

Kjøkken betong

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Bestill drømmeferien med Agoda. Kjøkken og benkeplater Unngå ubehandlet betong på kjøkkenbenken Et kjøkken med benkeplate i betong kan være lekkert, men den må være behandlet.


Kjøkken betong

På denne siden finner du alle våre Epoq benkeplater, mens de fleste selges som metervare har vi også ferdigmålte benkeplater som kan kjøpes rett på nett. Epoq kjøkken kan du besøke en av våre mange butikker, der våre egne kjøkkenkonsulenter kan hjelpe deg. Med litt omsorg ser de nye ut i mange år. Den tynnere benkeplata med rett kantlist passer perfekt i et kjøkken i moderne stil. Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong.


Under ser du fremgangsmåten for å støpe din egen benkeplate i betong. Materialer: En stabil plate i bunnen er viktig og formen må ha god understøtte, som et solid bord eller aller helst bukker. Pass på at alt er i vater.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende.


Vi kjøpte og la Mikrosement på bad og kjøkken i fabrikkleiligheten vi bygde om i fjor, og ble veldig fornøyd. Hjørnelist innvendig kjøkken alu 6m. Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent.


Endelig kunne vi starte på benkeplaten. Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. Vi hadde lyst på en plate i betong , og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv. Om vi skulle ha bestilt jobben, ville det antagelig kostet rundt 30. Kanskje en del mer, siden benkeplaten vår blir dypere enn det som er standard.


Det fine er at sement og armering er ganske billig. Drømmer du om vegger med en røff betonglook? Malingen kan benyttes på vegger av. Høyden på lekten bestemmer hvor tykk platen blir.


Kjøkken betong

Nå må betongen tørke. Her må man legge på plast og evntuellt vanne slik at den ikke tørker for fort. Vår plate herdet for fort og vi hadde klart å kjøpe to forskjellige typer betong. En benkeplate er kanskje kjøkkenets kronjuvel. Den synes godt, skal tåle det meste og helst vare evig - og stadig vekk kommer det også nye trender til materialer i kjøkkenbenken.


I denne guiden gir ekspertene deg sine råd og forteller hva de selv har valgt til sitt kjøkken. Finn benkeplaten som er best på både utseende og kvalitet hos oss. Se alle våre modeller her! Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper. Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner.


Visste du at det er benkeplaten som blir utsatt for størst belastning i et kjøkken ? Les mere om Breeam her. Keo - Kjøkken , bad og garderobe. Nylansert - få e-post ved oppdatering!


Et moderne kjøkken i betong og lyst tre gir en røff kontrast til den viktorianske og fargerike stilen ellers i huset. Hele kjøkkenet er et tilbygg. Vi har akkurat lansert ny nettside. For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere.


Kjøkken betong

Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg