torsdag 4. september 2014

Drutex norge

Sjekk ut Drutex Norge. We offer our products almost all over Europe, the USA, Mexico, Australia and the Near East. Sjokkpriser på vinduer og dører fra en av Europas største produsenter. Vi har de fleste størrelser på lager.


Det er fem års garanti og alle vinduer og dører er.

DRUTEX er et moderne foretak som bruker avansert teknologi i produksjonsprosessen. Dette er også bekreftet av mange priser og utmerkelser. DRUTEX utmerker seg ikke bare med overlegen kvalitet på produktene, men også med rask behandling av bestillinger og levering. Grunnet veldig mye jobb om dagen får jeg ikke sett på Drutex vinduene akkurat nå, men har bedt om anbud på kledning, vinduer, dører, isolasjon og mur, og Enova søkna så må nok uansett jobbe litt for å få noen kroner til det. Drutex AS er europas ledende produsent av vinduer.


Bortsett fra PVC-treverk, tilbyr de tre- og aluminiumsvinduer og dører, aluminiumfasader, vinterhager, branndører og rulleskodder. Durtexs systemer i aluminium gir et moderne preg til de nyeste arkitektoniske trendene.

Vi leverer pvc, aluminium og tre produkter til aller laveste pris i Norge. Så fikk jeg tilbud fra en lokal kar som skaffer PVC vinduer fra Drutex i Polen. Igloo classic med U-verdi (89) som er bedre enn noen av de andre hadde (1). Dvs at vi samarbeider med en veldig seriøs aktør som leverer kvalitet hele veien og som bistår aktivt hvis det oppstår problemer.


Our site saves small text files called cookies on your device in order to better adapt our content and for statistical purposes. You can disable their saving by. Drutexs produkter selges i de fleste europeiske lan USA, Mexico, Australia og Midtøsten. Produktene møter de høyeste tekniske kravene, og det er bekreftet av ulike selvstendige test institutter bl.


Finn den perfekte bilferie i Norge med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Oferujemy produkty w prawie całej Europie, USA, Meksyku, Australii i na Bliskim Wschodzie. Siden han jobber i direktoratet for byggkvalitet, så ble Drutex sjekket ut i arkivet der.


Ikke har de engang prøvd å sende søknad om CE godkjenning. Drutex produkter er ikke godkjent for bruk i Norge. Men ifølge arkivet, så var det faktisk ikke så mange av de Norske produsentene som var godkjente heller.

Drutex er begynt å bli en stor aktør i Norge , de produserer flere tusen vinduer og dører til dagen. Drutex PVC dører og vinduer er en stark merkevare, mangeårlig tradisjon og garanti for langtids bruk. Fordeler Husøy Import driver med import, salg og montering. DRUTEX SA Recommended for you.


Sammensetningen av sprosser er det som er avgjørende for når et vindu kalles for et sprossevindu. Vindusexpressen Norge. Et sprossevindu har enten to sprosser som utgjør et kryss, eller vannrette sprosser. Merk: Antallet av sprosser vil ha betydning for utsyn og lysinnfall. DE BESTE VINDUENE Større vektkapasitet og lengre levetid på grunn av innføring av tre hengsler på åpningsdelen.


Moderne design, med buede profiler. Flerbruksmuligheter med håndtak, håndtak Store forsterkede eller dørknott, håndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg