fredag 12. september 2014

Maling best i test

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Utemaling Best I Test.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Profesjonell gaming headset for PC-spillere. Ifølge Hjort ser halvveisresultatene ganske like ut som de har gjort i tidligere tester. TESTPANELER: Bærekraftsjef i Folksam, Karin Stenmar og malingsekspert Stefan Hjort.


Jotun: – Testen har svakheter – Jotun har gjennom mange år vært kritiske til svenske Folksams test av maling , da den etter vår mening har svakheter som gjør konklusjonene i testen svært usikre, sier Kristian Sæther, merkesjef for Joutun i Norge. Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen. Jotun er den eneste norske produsenten som blir anbefalt i testen , Testen er gjennomført av forsikringsstiftelsen Folksam under vitenskaplig ledelse av IVF Industri og Utvecling AB.


De klumper ofte mindre, er lettere å arbeide med og dekker ofte bedre.

Selve malejobben er ofte enklere enn å velge riktig type maling. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. Butinox Futura Selvrensende har en også kremaktig konsistens som gjør den enkel å jobbe med.


Den såkalte Smart Flow-teknologien gjør at penselen tar opp prosent mer maling , slik at du slipper så mange turer ned i. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Annie Helen Pedersen synes testens tynneste maling var den beste , men poengterer at hvis man ikke har så mye maleerfaring, kan det være lettere å male med en fyldigere maling. Da er sjansen mindre for at du påfører for mye og malingen begynner å renne. I denne testen er ikke prisene tatt med i vurderingen.


Før i tiden var maling tilsatt en rekke giftstoffer som blant annet formalin, kvikksølv, arsenikk og bly. I dag er disse stoffene forbudt å bruke i maling. Giftstoffene ble tilsatt for å hindre utvikling av sopp og råte på trevirke. De antimugg- og soppdrepende midler som er tillatt å bruke i dag, er ikke fult så gode som de gamle.


Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. BEST I TEST Beckers Perfekt Akrylat Plus er en nyutviklet, halvmatt fasademaling av høyeste kvalitet, som holder fasaden fin i opptil år, og kom på 1.

Den blir og anbefalt i halvveis – rapporten for neste test som kjøres, les resultatet HER. Når det gjelder svertesopp, så er alle metaller og sterke soppdrepere trukket ut av dagens maling. Det beste tipset her er en periodisk vasking av huset, da skitt og pollen er mat for soppen.


Før du maler bør du kjøre en skikkelig forvask, og fjerne all løs maling. Best i test badevekt Det er Withings Smart Body Analyzer WS-som blir testvinnende badevekt. Noen av kildene anmeldte denne for et par år siden, i motsetning til hva som er tilfelle for sølvvinner Withings Body Cardio WS-60. Billige maskiner har en vippekontakt under en plastkappe, som kan være vanskelig å betjene. På større maskiner kan knappen trykkes ned med foten, som på en støvsuger, noe som er smart.


Den billige maling skal man derimod male over med tre-fire gange, før den er dækkende. Ydermere afslutter de med en test , hvor de tørrer den tørrede, malede flade af med en våd klu og det er tydeligt, at den billige maling smitter mest af. Det er derfor også den dyre maling , der vinder denne test. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak. Skal du male kjøkkenet, bør du derimot velge en vaskbar type maling , som tåler mer slitasje og fuktighet, sier Sven André Pannberg i MAXBO.


Vi har tatt med representanten for firmaet Finisterra (tidl.: Fly- og industri-instrumenter AS) til en byggeplass på Oppsal i Oslo for å demonstrere. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling.


Om du er usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel syretest avsløre dette. En slik test kan utføres av en håndverker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg