fredag 12. september 2014

Gulvolje hvit

Gulvolje hvit

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. TreStjerner Gulvolje er en høykvalitetsolje som kan blandes i mange farger.


Gulvolje hvit

Den gir gulvet en silkematt og vakker overflate som er behagelig å gå på. Gulvoljen kan brukes på tre- og parkettgulv, og gir en fin innfarging av treverket. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Trestjerner Gulvolje Hvit. Det kan også være lurt å skaffe seg engangshansker. Man har litt tid mellom oljingen av hvert felt, så det var veldig greit med engangshansker som kan tas av og kastes når man skulle gjøre noe annet i mellomtiden. Oljen gir vakker glød og fargespill til gulvet. Den smussavvisende overflaten er lett å rengjøre og vedlikeholde.


Gulvet er brukstørt etter ca. Maskinpåføring: Rør oljen godt om før og etter bruk. Hell en passe mengde olje på gulvet og arbeid oljen ned i treet med hvit eller rør pad under polereingsmaskinen. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv. Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på.


Kan blandes i mange farger. Kjøp Gulvolje Mestergulvolje hvit liter - Woca online hos BAUHAUS. Woca Mestergulvolje er beregnet til oljebehandling av nye, slipte, lutede og ubehandlede. Du kan olje med hvit olje– da blir det lyst og lekkert, oljet lunt utseende, ikke kjempelyst, men du ser hvittoningen godt. Du kan beise det med hvitpigmentert interiørbeis.


Gulvolje hvit

Her velger du selv graden av hvitt som tilføres. Treolje finishing oil 25l 24- per stk Kjøp. Her er en enkel beskrivelse av hvordan man oljer nyslipte tregulv, da spesielt tilpasset gulv som er gamle, og som har store sprekker mellom hvert bord. For mer nøyaktig fargegjengivelse se oppstrøksprøver hos din fargehandel og sett en prøve på eget gulv. Prøvene ovenfor er kun en.


Natur brukes vanligvis for mørkt tre som (merbau, mahogni, teak, kirsebær etc.). Hvit og ekstra hvit brukes typisk til furu, gran, Oregon pine etc. Farget gulvolje er et fint produkt for å gi gulvet den fargen man ønsker. I motsetning til beis, som må etterbehandles med klar olje eller lakk, får man ved hjelp av en farget olje både farge og beskyttelse til gulvet i én operasjon. Fargen Kastanje gir treet en varm eksotisk glød.


Eika får en nydelig lys patina som passer perfekt inn i dagens moderne interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg