mandag 8. september 2014

Mørkt gulv og lyse vegger

Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!

Vi skal legge nytt gulv i stue, spisestue og gang. Huset vårt er ikke så stort så likt sammenhengende gulv i disse rommene tror jeg vil bli bra. Tak og vegger har ferdigmalt panel og smartpanel i fargen bomull. Jeg ønsker også å ta hensyn til møblene vi har fra før som er lyse , salongbor spisestue og skjenk er i lys bjørk.


Mørkt gulv , mørkt tak og lyse vegger. Desto blankere gulvets overflate er, jo mer av egenfargen vil reflektere opp på veggen. Du må heller ikke glemme effekten av listene når du vurderer gulv og vegger opp mot hverandre.


Jeg har lyse vegger , men kjøkkenet er grått og ikke veldig stort.

Har vinduer fra gulv til tak, så lyset er jeg ikke så veldig bekymret for. Har også lys salong, mens bord og skjenk er i mellomgrå ask (litt mørk). Når jeg legger nytt gulv nå, blir det for mange år fremover, så jeg vil helst ikke bomme.


Mørke vegger og lyse gulv og tak på hytta. Det lyse taket forlenger takhøyden uten at det blir tungt og mørkt i hytta. Hvite paneltak og mørke beisede dører,.


Jeg liker middels mørke gulv og gjerne litt mørke også (kommer veldig an på andre ting enn hvor mørk den er også). Om rommet er ganske stort og veggene ganske lyse ville jeg gått for noe mørkere. Men jeg er glad i kontraster og gjerne litt.


Lyse vegger – mørke lister eller mørke vegger – lyse. Pergo, Tarkett Det har lenge vært populært med lyse gulv hjemme. Men nå ser gulvekspertene at pendelen svinger, og flere ønsker seg mørke gulv i boligen. Mørke gulv gjør rommet mindre og koseligere. Velg heller en nyanse av hvitt eller en annen farge.


Du kan også gjøre rommet livligere ved å tilføre fargerikt tilbehør til interiøret. Et lyst gulv vil reflektere lyset som kommer inn i rommet og få det til å virke større. Mens et mørkt gulv vil sluke mye av lyset og få rommet til å virke mindre, men samtidig gi en følelse av varme og hygge.

Kombinerer du et mørkt gulv med lyse vegger , vil mye av fokuset rettes mot gulvet. På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her!


Trenger du aluminiumslister? Har du lyse vegger og gulv , bør du velge sorte møbler eller dypt mørkt treverk. Bruk masse forskjellige mønstre og farger på puter. Ja, et mørkt gulv kombinert med lyse vegger gjør rommet ser større.


Med lyse gulv blir det motsatt, rommet virker stort, lett og luftig, og det er. Lyse gulv er mer nøytrale enn mørke gulv. I mange år har nøytralt gulv , hvite vegger og minimalistisk stil regjert. MØRKT GULV : Her har eieren lekt med blandingen av dype, varme farger og , som en kontrast, lyse farger på veggene. Jordnære farger på gulv og tak.


Susanna foreslår også at et mørkt gulv er den beste kombinasjonen for lyse vegger. Kontrast mellom vegg og gulv er bra, og et mørkt gulv til lyse vegger skaper en følelse av bredde i rommet. I det hele tatt er det bra med jordnære farger på gulvet fordi det gir en følelse av stabilitet.


Gulvet er mørkt , mettede farger gir rommet en grafisk og uttrykksfulle. I kombinasjon med lyse møbler og vegger og gulv vil være element som vil fremheve og reflektere sin farge, samle design sammen er dens uttrykksfulle dominerende. Gulv , flis, tapeter, fargelameller, tekstilprøver, samt samle fargekoder til detaljer, trapper, kjøkken, ytterdører etc. Vær en hauk :) Ta ikke store avgjørelser på impuls i en butikk med dårlig belysning, da er sjansen for at du kommer hjem med fliser, gulv , gardiner og sofa i farger som ikke ble helt som du trodde.


Uansett hvor mørkt du går, kan du fortsatt ha et soverom som er luftig, glamorøst, moderne … uansett hvilken stil du liker best. Det finnes nemlig tilfeller der bruk av mørke farger får hjemmet til å virke større. Her i Norden er det lyse gulv som lokker mest, men man ser nå at også flere tør å satse på mørke gulv. Det er en sannhet med modifikasjoner.


Til helt mørke gulv synes jeg det er aller flottest med lyse vegger , da dette virkelig fremhever gulvet. Med mørkere vegger kan det lett bli et dystert uttrykk, selv om jeg også har sett steder hvor dette kan passe. Sammenlign tilbud på Byggevarer Gulv mørkt lyse vegger i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av vår tjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg