tirsdag 30. september 2014

Frosting av vindu

Folie er en effektiv og måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Frosting av vindu Frosting av vinduer er populært. Den hindrer innsyn, samtidig som den gir et diskret, men eksklusivt uttrykk.

I tillegg til bedrifter lager vi mye av dette til privatpersoner som ønsker å hindre innsyn på eks. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn.


Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. Det hopper ikke på vinduene av seg selv, men du ruller det bare kjapt på med en malingsrulle. Frostete vinduer for prisen av en kartong kefir (gitt at du har en malingsrulle liggende) - og jobben er gjort på få minutter. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vask vinduet godt før du setter i gang.

Foto: Bloggen Ektepar. Påfør kulturmelken med malerullen. Ikke for mye, da vil det renne. Legg på flere strøk til du får ønsket frosting. Slik så vinduet ut etter første strøk.


I førsten luktet det sur melk av vinduet , men denne lukten forsvant fort da det tørket. Folie er svært mye brukt på vinduer og glassfelt i moderne kontorbygg. Dette kan gi fine effekter, og bidra til et tiltalende inntrykk. Spesielt gjelder dette på innvendige glassfelt på kontorer, møterom, kursrom, samt resepsjon og inngangsparti m. Frostet folie, med utseende omtrent som sandblåst glass, er det dominerende her. Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak.


Ved et enkelt trykk på en knapp. Filmene under viser vår løsning hos Bjerkan Stav Advokatkontor, hvor filmen har gjort det mulig å bevare det naturlige lyset i lokalet samt mulighet til å blende av møterommene etter behov. Tannklinikken Dine Tenner Amfi Orkanger har store vindusflater som gir naturlig dagslys og åpner lokalene.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Leker med faktum, spisestue med kjøkken er kritisk del av bolig. Vindu frosting eller vinduet film fungerer omtrent som et klistremerke. Den kommer stakk til et glanset papir overflate som du skrelle den av og bruke den til et vindu.


Ultrafiolett lys og normal slitasje slutt ta sin effekt på vinduet frosting.

Nå har jeg tykke gardiner foran vinduet og da slipper ikke noe lys inn og det er jo litt trist. Liker lys 8) ) Jeg så på ett av disse oppussingsprogrammene på BBC og der brukte de en slags folie på vinduer så jeg, som gjorde at det så ut som at de var frosta og ble dermed svært ugjennomsiktige. Vindusfolie er ofte svaret da det er rimelig, enkelt å montere og det finnes mange design å velge mellom. Som oftest benytter vi denne folien i kontorlandskap og næringsbygg.


Statisk vindusfolie Festes til vinduet statisk med kun vann. Denne typen folie er meget enkel å legge på, den kan også tas av og benyttes på nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg