onsdag 17. september 2014

Små soverom

Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Små soverom blir ofte fort rotete fordi man drar ut klær som slenges på gulvet, og så lukker man kanskje døren i stedet for å rydde. Kanskje garderobeskapet heller skal være ved badet? Feng shui kan være en fantastisk verden å gå inn i om man ønsker et ryddigere hjem. Smarte tips for små rom.


Mer lys, luft og plass å bevege seg på kan gjøre at selv små og mørke som fremstår som større og luftigere enn det de i realiteten er.

Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Etter min mening trenger derfor et rom ikke være stort for å være fint. Her får du mine beste tips til små soveroFoto: Franciska Munck-Johansen.


La sengen spille hovedrollen.

Selv om rommet er lite, trenger ikke sengen være beskjeden. Heng gjerne opp en flott sengehimmel og lag eller kjøp en flott sengegavel. IKEA - PLATSA, Seng med skuffer, hvit, Fonnes, Sparer plass på gulvet ved at både søvn og oppbevaring samles på ett ste helt perfekt for små soverom eller.


Stadig flere bor på liten plass, og soverommene blir mindre og mindre. Grindberg har produsert senger i flere tiår, og denne tradisjonen jobber vi fortsatt med. Vi har et bredt utvalg i vårt standard sortiment, men vi kan også levere skreddersydde løsninger. Har du behov for å utnytte små soverom på hytta, eller en komplett soveromsløsning hjemme. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Innrede Soverom - lite soverom er en bris.


Selly Home møbler tilgjengelig. Hvis du er på jakt etter profesjonelt rå ta kontakt med oss i chatten og finn den perfekte løsningen for ditt hjem med smarte l øsninger for små soverom levert av våre interiørkonsulenter. Små rom vil alltid være små , og de blir faktisk ikke større av å få hvite vegger. Det er heller ikke hvitt som gir best romfølelse, det er superfargene blått og grønt.


Rommet føles større og mer romslig når veggene har disse fargene. Her er det mange nyanser å velge mellom. Mange forbinder et walk-in-closet med den ultimate garderobedrømmen. Et eget avlukke som setter tøy, stiletter og småting i system, slik at det er lett å hente frem når du har dårlig tid.


Har du et lite soverom eller problemer med å se hvordan du skal få plass til alt?

Blomster er alltid riktig, i alle rom, inkludert på soverommet! Riktignok i små mengder, siden de også krever oksygen om natten. Noen blomster i vinduskarmen eller på nattbordet er likevel helt innenfor.


De frisker opp i rommet, sprer en deilig, diskré duft, og er med på å skape den luksuriøse hotellfølelsen som gjør seg så godt. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Dele soverom med små barn 6. Uansett om du deler soverom med barnet ditt fordi du ønsker det eller må, kan disse tipsene hjelpe deg med å få et rom som er komfortabelt, funksjonelt og enkelt å dele. Det gjelder å få mest ut av få kvadratmeter. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap.


Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Tenk kreativt når det gjelder. Se hele vårt utvalg her. Lysdesigner Morten Pedersen, ansatt hos Rambøll, har jobbet mye med boligbelysning og synes små leiligheter byr på spennende utfordringer.


Del boligen opp i gjennomgangsrom og oppholdsrom. Typiske gjennomgangsrom er hall, entre, gangsoner, trapperom. Typiske oppholdsrom er stue og kjøkken, soverom er et sekundært oppholdsrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg