fredag 20. mai 2016

Malt trepanel

Når panelveggen er tidligere malt kan det være fristende å bare legge på et nytt strøk eller to med maling. Men om du gjør som fagmannen vil du få et vesentlig bedre resultat. Vi viser deg hvordan du skal male panelet. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.


Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt , beiset eller oljet panel.

Du har bestemt deg - furu er ut, malt panel er inn. Slik går du frem for å oppnå et godt resultat. Når du har fjernet bilder, flyttet møbler og står foran naken furupanel, må du frem med et egnet rensemiddel for å rense treverket.


Sprekkpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate med ca. Bjertnæs malt Malt panel er stilig og tidløst, og gir utallige muligheter for variasjon. Panelet leveres i fallende lengder for vegg (2cm).


Trepanel har unike egenskaper. Tre har unike hygroskopiske egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme.

Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. Har panelet begynt å gulne, følger du fremgangsmåten du finner her. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger.


Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Bruk fantasien din, nå er alt mulig. Moelven sine interiørpaneler er et levende produkt produsert av furu med høy kvalitet. Våre malte interiørpaneler er nedtørket til ca , noe som gir en stabil panel etter montering. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige.


Dette gjelder både umalt og tidligere malt panel der du ser flekker fra kvister gjennom den eksisterende malingen. Grunningen er særlig viktig hvis du skal male med en lys farge. Slå malingen over i en bøtte med riller på innsiden. Påfør så malingen i to strøk med tilstrekkelig tørketid imellom. Bruk en rull montert på forlengerskaft.


Strukturer og behandlinger på trepanel. I tillegg til å velge profil på bordlengden, må du ta stilling til om du ønsker ubehandlet eller behandlet panel. Malt , beiset, lasert, strukturbehandlet.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt panel.

Hvordan male tidligere malt trepanel eller MDF. Takbordene leveres i en delikat og tidløs hvit farge som passer i taket. De er ferdig malte fra fabrikken og fremstår med penselstrøkstruktur. Du får et inntrykk som om du hadde malt bordene selv, men det blir ikke malingsøl på gulvet eller merker i taket etter ujevn maling.


Du sparer deg for mye merarbei og kostnadene til maling og. Oppussing av tidligere malt panel 02.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg