onsdag 18. mai 2016

Design stuebord

Stilfulle designede stuebord. Kjøp stuebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Bredt utvalg av stuebord. Shop online hos Ellos idag.


Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.

Hvilket bord er du på jakt etter? La livet ditt innrede stua. Vi tilbyr salongbord og stuebord i forskjellige prisklasser og design. Godt utvalg stuebord til stuen.


Hos oss finner du sofabord gode priser. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill.


Designerne har virkelig tenkt på detaljene, og de har lekt med kreativiteten i jakten på et forførende og eksepsjonelt design. Få et unikt designersofabord.

Sofabordene våre er designet for deg som ønsker et stuebord som skiller seg ut i mengden – et sofabord som strutter av personlighet og god stil. Rundt Midnight sofabor Sort marmor. Stort eller lite, høyt eller lavt – hva du enn er ute etter finner du bordet her!


Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem. De mange nye designs og praktiske løsninger, med innebygget oppbevaring eller innskuddsbord gjør at sofabordet blir et stilig og multifunksjonelt møbel. Husk: Det trenger ikke å stå i stuen bare fordi det heter et sofabord. Her er våre favoritter!


Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Enten du foretrekker en minimalistisk og et stilig moderne design i hjemmet, eller om du heller vil dekorere tradisjonelt, kan du finne et bord som passer din smak og løfte rommet der det er plassert. Hvis du spiser ofte foran TV-en er det for eksempel en god idé å plukke ut et sofabord som er litt stort, og hvis du har en liten stue kan det være fint med et litt mindre sofabord.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Vagnen är versatil med dess tre hyllplan där det perforerade hyllplanet går att lyfta bort. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.


Betegnelsen brukes ofte innen håndverk , industri og kunstindustri , og den kan deles opp i blant annet klesdesign , møbeldesign , industridesign og grafisk design. Skal sofabordet være rundt, avlangt eller ovalt?

Kanskje du vil ha stort sofabord som kan romme mange gjester. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg