torsdag 5. mai 2016

Terrasse beis eller maling

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maling danner tykkere film enn beis og dekkbeis og gir en glattere overflate på treverket.


Maling dekker og beskytter treverket best over ti enten det er olje,- eller akrylbasert maling. Intervallene varierer fra 5-år opptil år - forutstatt riktig forarbeid.

Bruk egne malingstyper for utsatte partier som vinduer, dører og. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert og blankt utseende. Robust transparent høykvalitets terrassebeis som tåler tøft vær. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Kjøp på nett eller i butikk. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis , olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.

Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Treverk skal alltid vaskes ned før du begynner å male.


Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over, så hvis du ikke vasker grundig før du begynner, risikerer du avskalling etterpå. Hva hvis malingen krakelerer? Da har du ikke slipt treet nok og det har ikke blitt mattet nok til at neste lag med maling binder seg til underlaget. Produktet har også høy score i våre kundeomtaler. Vi registrerer at det er stort spenn i bruksområder og pris i testen.


Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Ny lys terrassebeis er derfor ikke særlig aktuelt, da skjolder fra den gamle brune beisen vil skinne igjennom. Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling , men jeg er usikker på hvor godt det vil holde. SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM TERRASSE 3L - TRINN Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Ofte brukes det terrasseolje, terrassebeis eller maling , en prosedyre som er dyr og tidkrevende. Gjøco - Herregård Terrassebeis 7L.


Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Gir en ekstra hardfør finish.

Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Terrassebeis Gi treverket utendørs et godt grunnlag og noen strøk med beskyttende terrassebeis. Terrassen vil holde seg pen i mange år, til tross for sterkt sollys, kraftige regnskyll, kaffeflekker og annet som kan inntreffe hjennom en lang sommer. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling ? Da kan TREBITT-produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket.


Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. TREBITT Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate.


Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg